İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Tevfik Göksu'yu ziyaret etti! Görüşmeye damga vuran kareler

İlçe belediye başkanlarını ziyaret etmeye devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret etti.

  • 31 Mart yerel seçimlerinden sonra göreve gelen ya da mevcut görevine devam eden İstanbul’un ilçe belediye başkanlarını makamlarında ziyaret eden Ekrem İmamoğlu’nun bugünkü durağı Esenler Belediyesi oldu.
  • Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi’nde ağırladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Tevfik Göksu'yu ziyaret etti! Görüşmeye damga vuran kareler - Resim : 1

"İSTANBUL'UN EN BAŞARILI 5 YILINI ELDE ETMİŞ OLURUZ"

  • Görüşme sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, "Her Belediye Başkanı kendi ilçesinde en başarılı 5 yılı elde ederse biz de İstanbul'un en başarılı 5 yılını elde etmiş oluruz." diye konuştu.

"ORTAK ÇÖZÜMLERİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ HEP BERABER"

  • Göksu ise ziyarete dair düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:
"Başkanım hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni döneminiz hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Tabii İstanbul’un yükü ağır. Bu yükü hep beraber taşıyacağız İstanbul, Esenler özelinde. Ortak çözümlerimizi ortaya koyacağız hep beraber. İstanbul'da bize emaneti tevdi eden insanlara görevimizi yapacağız."
  • İmamoğlu ve Göksu ile beraberindeki heyetler görüşmenin ardından Esenler’in sorunlarına ve çözüm yollarına dönük bir ortak masa toplantısı yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Tevfik Göksu'yu ziyaret etti! Görüşmeye damga vuran kareler - Resim : 2

Taksim ve Şişhane metro istasyonları ikinci bir duyuruya kadar kapalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü! Gül, 3 partiyi birleştirip başına geçiyor Pendik'te çöp konteyneri vahşeti! Cesedin sırtına bakın ne yazmış