İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Her CHP'linin ailesinin lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu adaydır

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? sorusuna yanıt niteliğinde bir açıklama geldi. İmamoğlu açıklamasında, ''Ben CHP'liyim. Her CHP'linin ailesinin lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu adaydır.'' ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu açıklamaları sonrası, ''Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu mu olacak?'' sorularının yanı sıra bunun siyasi bir manevra da olabileceği belirtiliyor.

İMAMOĞLU NEDEN BÖYLE BİR HAMLE YAPTI?

Kulislerde Ekrem İmamoğlu'nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu adaylık için ortaya atarak kaybetmesini beklediği, olası bir seçim hezimetinin ardından genel başkanlık ya da Cumhurbaşkanlığı adaylığı için tekrar atılım yapacağı konuşuluyor.

AKŞENER DUYMASIN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı adaylığı için desteklediği kulislerde sıklıkla konuşulan ve bazı yönleriyle de kamuoyuna yansıyan bir gerçek. İmamoğlu'nun bu açıklaması sonrası, Meral Akşener'in ne tepki vereceği merak konusu.

İBB burs sonuçları belli oldu! DEAŞ'ın sözde sahil tabur komutanı paket oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oğluna sahip çık, o başka ebeveynler arama peşinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'hoş geldiniz' telefonu