Hulusi Akar'dan iddialara cevap geldi

Milli Savunma Bakanı Akar, "Mahmut Efendi Cemaati'ne selam olsun" yazılı mühimmatın envanterde bulunmadığını vurgulayarak iddiaları yalandı.

Hulusi Akar'dan iddialara cevap geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmeleri devam ederken CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan sosyal medyada konuşulan bir olay hakkında Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef aldı.

Bayraktutan, Suriye'nin kuzeyindeki harekat bölgesinde çekildiği ve üzerinde "Mahmut Efendi Cemaati'ne selam olsun" yazısının yer aldığı mühimmata ilişkin "Böyle bir şey varsa çıkın yalanlayın, ben de size teşekkür edeyim" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan CHP'li Bayraktutan'a, gecikmedi. Söz konusu iddiaya konu olan fotoğrafın 2020 yılında bir kezortaya atıldığına dikkati çeken Akar, şu ifadeleri kullandı;

"BİZİM ENVANTERİMİZDE BU YOK, BÖYLE BİR ŞEY YOK, YOK!"

"Bir varsayım üzerine hüküm veriliyor, muhakeme yapılıyor, çok yanlış. Bahsedilen roketle ilgili iddialar 2020'de bir daha çıkmış. Bunun bizimle alakası olmadığını söylemişiz. Bizim envanterimizde bu yok, böyle bir şey yok, yok."

Lodos ve yağmur geliyor Bir devri kapatacak teklif Meclis'te! CHP'den bol küsuratlı maaş önerisi Çırağan Sarayı'nda yangın!