Her bölümü olay! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i tesettüre girdi

Her bölümü büyük bir ilgiyle izenen Show TV ekranlarında yayımlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin dünkü bölümünde olay bir sahne yaşandı. Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'in, yasak aşkı Gökhan ile imam nikahıyla evlendi. Tesettüre giren Çimen, ailesinin karşısına çıktı.

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam yayınlanan bölüme Çimen'in ani evliliği damga vurdu.

Her bölümü olay! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i tesettüre girdi - Resim : 1

  • Bir süredir kendisinden yaşça büyük iş insanı Gökhan'la aşk yaşayan Çimen, sevgilisinin evli ve iki çocuklu olduğunu öğrendi.

Her bölümü olay! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i tesettüre girdi - Resim : 2

  • Çimen'in Gökhan'ın eşine giderek yaşananları anlatması aileyi karıştırdı.

Her bölümü olay! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i tesettüre girdi - Resim : 3

  • Babasından azar işiten ve tokat yiyen Gökhan, ailesinin isteği üzerine Çimen ile imam nikahıyla evlenmek için harekete geçti.

Her bölümü olay! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i tesettüre girdi - Resim : 4

  • Gökhan'ın "Eşimden boşanacağım ama görüşmemiz için imam nikahı kıymamız lazım" demesine inanan Çimen, teklifi kabul etti.

Her bölümü olay! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i tesettüre girdi - Resim : 5

  • Gökhan ile imam nikahıyla evlenen Çimen, sevdiği adam için bir de tesettüre girdi.

Her bölümü olay! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i tesettüre girdi - Resim : 6

  • Ailesine evlilik haberini vermek için eve gelen Çimen'in tesettüre girdiğini gören Doğa, Kıvılcım ve Sönmez Hanım'ın ağzı açık kaldı.
İzmir'de CHP-DEM krizi sürüyor! "Çantada keklik gördüler" İYİ Parti'de sular durulmuyor! Akşener'e: Hesap zamanı gelecek Telefonları almadığını iddia etmişti! Kullandığı araçtan çıktı Google, İsrail'i protesto eden çalışanını kovdu