HDP'li Buldan'ın Togg hazımsızlığı... Türkiye'nin otomobilini hedef aldı

PKK'nın siyasi kanadı HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla ürettiği Togg'u hazmedemedi. Van'da yaptığı konuşmada Togg'u hedef alan HDP'li Buldan, "14 Mayıs sabahı sizi yerli ve milli otomobilinize doldurup hepinizi yolcu edeceğiz." dedi.

HDP'li Buldan'ın Togg hazımsızlığı... Türkiye'nin otomobilini hedef aldı

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği elektrikli otomobili Togg'un teslimatları sürerken, savunma sanayii ürünlerine, milli teknolojilere, ulaştırma ve altyapı projelerine, kentsel dönüşüme karşı çıkan muhalefet, Togg'u hazmedemedi.

"SİZİN MİLLİ YERLİ BİR OTOMOBİLİNİZ VAR YA TOGG..."
Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Türkiye'nin otomobili Togg'u hedef aldı.

HDP'nin Van mitinginde konuşan Buldan, "Buradan sizin huzurunuzda söz veriyoruz. Kadınlar değiştirecek, dönüştürecek, yönetecek, nokta. Kadınlar yönetecek, sevgili arkadaşlarım. Türkiye'yi yöneteceğiz, kadınlar olarak yöneteceğiz. Parlamentoda da yaşamın her alanında da kadınlar olarak biz bu ülkeyi yönetmeye adayız. Sizin milli yerli bir otomobiliniz var ya TOGG, işte 14 Mayıs sabahı sizi yerli ve milli otomobilinize doldurup hepinizi yolcu edeceğiz." dedi.

Hamza Dağ'dan, Kılıçdaroğlu'na PKK göndermesi: Çok manidar buluyorum Galeria sitesinde 89 kişi can vermişti! İşte sebebi Gültekin Uysal ortağı Ahmet Davutoğlu'nun Suriye politikalarını sert sözlerle eleştirdi Şap Hastalığı ile Mücadele Toplantısı sonrasında hayvan hareketlerindeki kısıtlamalar kaldırılıyor