Hatay'ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde şimşek çaktı: Kartpostallık görüntüler geceyi aydınlattı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle gece şimşekler çaktı. O anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedilirken bir yandan da fotoğrafları çekildi. Geceyi aydınlatan şimşekler adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu.

İskenderun Körfezi'nde çakan şimşeklerin gemiler üzerindeki görüntüleri kartpostallık manzaralar oluşturdu.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde şimşek çaktı: Kartpostallık görüntüler geceyi aydınlattı - Resim : 1Hatay’ın İskenderun ilçesinde akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağışın ardından şimşekler geceyi aydınlattı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde şimşek çaktı: Kartpostallık görüntüler geceyi aydınlattı - Resim : 2İskenderun Körfezi'nden görüntülenen şimşekler geceyi gündüze çevirdi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde şimşek çaktı: Kartpostallık görüntüler geceyi aydınlattı - Resim : 3Şiddetli yağmur nedeni ile meteorolojinin sarı kod ile uyarı yaptığı Körfez'de şimşekler gece boyunca etkili oldu.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde şimşek çaktı: Kartpostallık görüntüler geceyi aydınlattı - Resim : 4

Kaynak: İHA

Hatay
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'genel af' tepkisi Uzman isim depremden korkanlar için o ili işaret etti! Seçim ikinci tura kalır mı? HDP'lilerin açıklamalarında iki ortak nokta