Hatay'da yaşanan 6.4'lük depremin ardından enkaz alanı günün ilk ışıklarıyla havadan görüntülendi

Hatay'da meydana gelen 6.4'lük depremde Gazi Mahallesi, Şehit Murat Nuraydın Caddesi'nde bir apartman yıkıldı. Enkaz alanı sabahın ilk saatlerinde havadan görüntülendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.04'te Hatay'ın Defne ilçesinde deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen 6,4 büyüklüğündeki deprem, 16,7 kilometre derinlikte oldu.

Hatay'da yaşanan 6.4'lük depremin ardından enkaz alanı günün ilk ışıklarıyla havadan görüntülendi - Resim : 1

3 dakika sonra ise Samandağ ilçesi merkez olmak üzere 5,8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem sonucunda 6 kişi hayatını kaybetti.

Hatay'da yaşanan 6.4'lük depremin ardından enkaz alanı günün ilk ışıklarıyla havadan görüntülendi - Resim : 2

Defne ve Samandağ ilçelerinin bazı mahallelerinde yıkımların yaşandığı ve enkaz altında kalanların olduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Hatay'da yaşanan 6.4'lük depremin ardından enkaz alanı günün ilk ışıklarıyla havadan görüntülendi - Resim : 3

Genel olarak olumsuz durumun yaşanmadığı İskenderun'da devlet hastanesi tedbir amaçlı tahliye edildi.

Hatay'da yaşanan 6.4'lük depremin ardından enkaz alanı günün ilk ışıklarıyla havadan görüntülendi - Resim : 4

İLK IŞIKLARIYLA HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Hatay'da meydana gelen 6.4'lük depremde Gazi Mahallesi, Şehit Murat Nuraydın Caddesi'nde bir apartman yıkıldı. Enkaz alanı sabahın ilk saatlerinde havadan görüntülendi.

Kaynak: İHA

Bakan Koca'dan ihbar uyarısı Depremde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu? Bayraktar TB2 İHA ile deprem bölgesi denetlendi THY'den tahliye seferleriyle ilgili açıklama