Hatay'da enkaza dönene Rönesans Rezidans'ta 53 kişi hala bulunamadı! Aileler: Cenazelerimizi istiyoruz

Kahramanmaraş merkezli, 11 şehri enkaza çeviren 6 Şubat depremlerinde yerle bir olan Hatay’daki Rönesans Rezidans yüzlerce vatandaşa mezar oldu. O tarihten bu yana Rönesans Rezidans'ta 53 kişiden de hala haber alınamadı. Aileler, “Biz de onlarla birlikte kaybolduk. Cenazelerimizi istiyoruz” diyor.

Hatay'da enkaza dönene Rönesans Rezidans'ta 53 kişi hala bulunamadı! Aileler: Cenazelerimizi istiyoruz

Hatay Antakya’daki, “cennetten bir köşe” sloganıyla satışa çıkarılan 250 konutlu Rönesans Rezidans’ta da 53 kişi hala bulunamadı. Bölgedeki enkazlar da ihale usulüyle şirketlere devrediliyor. Kayıplarını arayan aileler de duruma tepki gösteriyor.

Hatay'da enkaza dönene Rönesans Rezidans'ta 53 kişi hala bulunamadı! Aileler: Cenazelerimizi istiyoruz - Resim : 1
Cennetten bir köşe diye satılan Rönesans Rezitans'taki konutlar onlarca insana mezar oldu

Ablası, eniştesi ve iki yeğenine ulaşamadığını belirten Pınar Doğan Kılıç, “Kardeşim Şengül (43), eşi Aydın (51) ve çocukları Demir ve Güney Sabri’den haber alamıyoruz. Deprem bölgesi unutulmaya başlandı. Savcılığa da emniyete de başvurdum. Her kurum başka yerlere yönlendiriyor” dedi. Kılıç, “Biz de onlarla birlikte kaybolduk. Enkazlarda bizim cenazelerimiz var, yakınlarımıza ulaşamazsak cenazelerimiz ihale ile satılmış olacak” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı Nevşehir'de polis YKS'den çıkan öğrenciyi feci kazadan son anda kurtardı! O anlar kamerada 'Siyasette daha iyi kıvırıyor' Metro İstanbul'dan açıklama geldi! Bugün kapatılacak metro hatları ve istasyonlar