Hatay'da 149. saatteki mucize! Mustafa enkazdan sağ olarak çıkarıldı

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 2 büyük deprem 10 şehri adeta çıktı geçti. Depremin ardından enkazlardaki arama kurtarma faaliyetleri sürerken Hatay'dan bir mucize haberi daha geldi. 35 yaşındaki epilepsi hastası Mustafa Sarıgül, tam 149 saat sonra enkaz altından sağ olarak kurtarıldı.

Hatay'da 149. saatteki mucize! Mustafa enkazdan sağ olarak çıkarıldı

Dünyanın en büyük yıkımlı depreminde 7. gün! AFAD, 6 Şubat'ta 04.17'de Kahramanmaraş Pazarcık'ta 7.7 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Aynı gün Elbistan'da da saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde ikinci bir büyük deprem daha meydana geldi. Deprem, 10 şehri birden yıktı.

Hatay'da 149. saatteki mucize! Mustafa enkazdan sağ olarak çıkarıldı - Resim : 1

149. SAATTE MUCİZE: MUSTAFA
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Deprem sonrası enkazlardaki arama kurtarma çalışmaları devam ederken Hatay'dan bir mucize haberi daha geldi. 35 yaşındaki epilepsi hastası Mustafa Sarıgül, tam 149 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Hatay'da 149. saatteki mucize! Mustafa enkazdan sağ olarak çıkarıldı - Resim : 2

İlk kontrolleri yapılan Sarıgül, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Hatay'da 149. saatteki mucize! Mustafa enkazdan sağ olarak çıkarıldı - Resim : 3

Mustafa'nın kurtulmasında yoğun emek sarf eden İtalyan ekipler ve Türk ekiple mucize kurtuluş sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hatay Kahramanmaraş deprem
Enkaz altında böcek ve zeytinle hayata tutundular BM'den deprem yorumu Bakan Kurum: 10 ilde 171 bin 882 bina incelendi 132. saatte kurtarılan 5 yaşındaki Şengül: Sarı kola istiyorum