Hastaneye kaldırılmıştı! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sağlık durumu hakkında yeni açıklama

Alınan bilgilere göre, ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle Ankara'da bir hastaneye başvuran ve burada müşahede altına alınan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. Partinin sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in sağlık durumu hakkında, "Ülkemizde çok yaygın olduğu belirtilen viral bir enfeksiyon teşhisiydi" dedi. İşte detaylar...

Hastaneye kaldırılmıştı! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sağlık durumu hakkında yeni açıklama

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun, sosyal medya hesabından, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir" şeklinde yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetleriyle hastanede tedavi altına alındığı bildirilmişti.

Hastaneye kaldırılmıştı! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sağlık durumu hakkında yeni açıklama - Resim : 1

Rahatsızlanan İYİ Parti lideri Meral Akşener'in sağlık durumuna ilişkin İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, açıklamalarda bulundu.

Hastaneye kaldırılmıştı! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sağlık durumu hakkında yeni açıklama - Resim : 2

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün, viral enfeksiyon nedeniyle hastanede müşahede altına alındı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Zorlu şunları söyledi:

"Ülkemizde çok yaygın olduğu belirtilen viral bir enfeksiyon teşhisiydi. Genel başkanımız hastanedeki tetkiklerin ardından bugün evinde istirahate geçti. Birkaç gün içerisinde tekrar çalışmalarına başlayacak. Bugün gerçekleşecek Başkanlık Divanı toplantımızı ve yarın Eskişehir’de düzenleyeceğimiz teşkilat buluşmamızı iptal etmiştik ama ilerleyen bir tarihte Eskişehir ziyaretimizle birlikte Genel Başkanımızın planı içerisinde yer alan diğer illere de ziyaretleri devam edecek."

 

İYİ Parti Meral Akşener Ankara
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'da Bahçeli Soylu hakkındaki iddialara ateş püskürttü! Okuduğu ezan tüyleri diken diken etti Bolu Tüneli tek yönlü kapatıldı!