Hasan Öztürk ile Sevilay Yılman arasında canlı yayında tartışma! Hasan Öztürk yayını terk etti

Habertürk'te yayınlanan 'Kübra Par'la Açık ve Net' programında gergin anlar yaşandı. Hasan Öztürk ile Sevilay Yılman arasında tartışma çıktı. Öztürk, 'Kindar dediniz, Alevilik meselesini hatırlattınız. Sizinle bu ortamda oturmam ben. Siz işi başka bir noktaya getirdiniz.' diyerek stüdyoyu terk etti.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman ile ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk arasında HaberTürk ekranlarında gerginlik yaşandı. 

Altılı masadaki kriz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masaya geri dönmesiyle sona erdi. 6 lider dün ortak mutabakata vararak cumhurbaşkanı adaylarının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki toplantı sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının değerlendirildiği Habertürk yayınında ise gerginlik yaşandı.

Hasan Öztürk ile Sevilay Yılman arasında canlı yayında tartışma! Hasan Öztürk yayını terk etti - Resim : 1

HASAN ÖZTÜRK TEPKİ GÖSTERDİ
Kübra Par'la Açık ve Net programında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa'nın ortak cumhurbaşkanı adayının ilan edilmesi değerlendirilirken Sevilay Yılman ile Hasan Öztürk arasında 'alevilik' ve 'kindarlık' tartışması çıktı. Gazeteci Hasan Öztürk "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Saadet Partisi'nin kapısı önünde ilan edildi. Bunu Saadet Partililere hatırlatıyorum. Bu enteresan bir şey" diye konuştu.

Hasan Öztürk ile Sevilay Yılman arasında canlı yayında tartışma! Hasan Öztürk yayını terk etti - Resim : 2

Gazeteci Sevilay Yılman Öztürk'ün sözlerini "kin tutmak" olarak değerlendirdi. Yılman, "Bu kin ya kin bu. Neden hatırlatıyorsunuz? Bu kinden vazgeçin. Neden Saadet Partisi'nin önünde cumhurbaşkanı adayının açıklanmasını yadırgıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Öztürk ise kin tutmadığını belirterek şunları söyledi:

"Ben şunu söylüyorum; CHP zihniyeti diyen, CHP'yi sürekli rakip olarak gören Erbakan'ın partisi olarak devam eden Saadet Partisi'nin önünde, bugün CHP'nin genel başkanı cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edildi. Bunun kin tutmakla ne alakası var?"

"YUH YA! BEN BURADA OTURMAM"
Kübra Par'ın gerginliği yatıştırma çalışmalarına rağmen olay büyüdü ve Öztürk "Yuh ya! Ben burada oturmam" diye yanıt verdi ve stüdyoyu terk etti.

Hasan Öztürk ile Sevilay Yılman arasında canlı yayında tartışma! Hasan Öztürk yayını terk etti - Resim : 3

O ildeki yapıların yüzde 80'i riskli Son 500 yıldaki en büyük deprem Kimliği belirsiz cenazelerle ilgili açıklama Meral Akşener, o günü anlattı