Hasan Basri Akdemir aktardı: İYİ Parti, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı destekleyecek mi?

İYİ Partili isimlerle yaptığı görüşmelerin detaylarını anlatan Gazeteci Hasan Basri Akdemir, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı salt CHP adayı olarak gördüklerini söyledi. Akdemir, "En çok şaşırdığım şey 'Biz CHP'nin adaylarına kazandırmak zorunda mıyız?' lafıydı..." dedi.

Gazeteci Hasan Basri Akdemir, Haberet Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

İYİ Partili isimlerle yaptığı görüşmeleri aktaran Akdemir, "İstanbul ve Ankara sorusunu onlara sorduğum zaman bir sessizliğe gömülüyorlar. En çok şaşırdığım şey ise 'Biz CHP'nin adaylarına kazandırmak zorunda mıyız?' lafıydı..." dedi.

Hasan Basri Akdemir'in açıklamaları şöyle;

"İYİ Parti'den birçok isimle görüştüm ama kim olduklarını söylememi istemiyorlar. Söylediklerini aktaracağım size. Kamuoyu baskısının sahte ve pragmatik olduğunu düşünüyorlar. Masadan kalkma süreçlerinin kendilerine büyük bir ders olduğunu aslında kamuoyu dedikleri şeyin muhalefet simsarlarından mütevellit olduğunu, onların derdinin muhalefete devam eden ve dönen değirmenin suyunun kesilmemesi olduğunu söylüyorlar.

İstanbul ve Ankara sorusunu onlara sorduğum zaman bir sessizliğe gömülüyorlar. Kaybedilebileceğinin biraz farkındalar. En çok şaşırdığım şey ise 'Biz CHP'nin adaylarına kazandırmak zorunda mıyız?' lafıydı...

İmamoğlu ve Yavaş'ı salt CHP adayı olarak gördüklerini bilmiyordum. Kendi adayları gibi gördüklerini düşünüyordum. Onlarda da böyle bir problem var. Şu anda biraz kararsız durumdalar."

Mehmetçik 1 yıl daha Azerbaycan'da İhraç edilen Tanju Özcan CHP'ye geri dönecek mi? Gazeteciler yeşil pasaport hakkı istedi! CANLI | Hasan Basri Akdemir ile Canlı Gündem | Konuklar: Gürsel Tekin, Serkan Toper ve Şadi Yazıcı