Haluk Levent kripto parayla bağış başlattı! Ahbap 1 saatte 400 bin dolar topladı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6'lık depremler 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Depremden etkilenen depremzedelere yardım etmek için herkes seferber oldu. Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap da yardım toplayan kuruluşlardan biri. Haluk Levent, MASAK'la görüşerek kripto ile de bağış toplamaya başladı ve kısa sürede binlerce dolar yardım geldi.

Haluk Levent kripto parayla bağış başlattı! Ahbap 1 saatte 400 bin dolar topladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan depremler 10 ilde etkili oldu.
Depremde etkilenen; Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da OHAL ilan edildi.

Deprem bölgesinde yardıma ihtiyacı olan depremzedeler için hem ülke içinde hem de yurt dışından birçok yardım kuruluşu hareket geçti.

Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Platformu da yardım kampanyalarıyla ön plana çıktı.
Levent, kripto ile de bağış toplayabilmek adına cüzdan adresleri açılması gerektiğini yönünde sosyal medyadan istekler geldiğini açıkladı.

MASAK ile görüşen Haluk Levent, bağış için kripto cüzdanı açıldığını ifade ederek adresleri paylaştı.

Haluk Levent kripto parayla bağış başlattı! Ahbap 1 saatte 400 bin dolar topladı - Resim : 1

Binance Smart Chain, Ethereum ve Avalanche adreslerini paylaşan Levent, kripto ile bağış kabul etmeye başladıklarını duyurdu.

Haluk Levent kripto parayla bağış başlattı! Ahbap 1 saatte 400 bin dolar topladı - Resim : 2

Levent'in Twitter'dan adresleri açıklamasıyla kampanyaya büyük ilgi gösteren kripto topluluğu 1 saat içinde yaklaşık 400 bin dolar bağış yaptı.

Haluk Levent kripto parayla bağış başlattı! Ahbap 1 saatte 400 bin dolar topladı - Resim : 3

Haluk Levent, kampanyanın 1 hafta süreceğini açıkladı.

Adıyaman Milletvekili Yakup Taş depremde hayatını kaybetti 2. Ordu Komutanlığı nerede? OHAL nedir, hangi durumlarda ilan edilir? Vatandaşın çaresizliğinden siyaset yaptılar