Halk TV'de Gülnaz Şırınga sonrası Korkmaz Tavukçu vakası: Gerçek sanıp paylaştılar

Halk TV'de Gülnaz Şırınga vakasından sonra bir başka trol paylaşım gerçek zannedilip haberleştirildi. Twitter'da Memleket Partisi PM üyesi olduğunu iddia eden 'Korkmaz Tavukçu' isimli sahte hesaptan paylaşılan istifa mektubu gerçek sanılarak haberleştirilirken ekranlarda "Memleket'te Kılıçdaroğlu istifası" yazısı yer aldı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında ikili arasında bir anlaşma çıkmaması muhalefet kanadını rahatsız etti.

Halk TV'de Gülnaz Şırınga sonrası Korkmaz Tavukçu vakası: Gerçek sanıp paylaştılar - Resim : 1

HALK TV KORKMAZ TAVUKÇU TROLLEMESİ
Sözlü sataşma sonrası İnce'yi anketler üzerinden vurmaya kalkan CHP medyasından olan Halk TV'de büyük bir komedi yaşandı.

Twitter'da sahte bir hesaptan paylaşılan "Korkmaz Tavukçu" isimli bir Memleket Partisi PM üyesinin istifa mektubu, Halk TV tarafından gerçek gibi paylaşıldı.

MEMLEKET'TE KILIÇDAROĞLU İSTİFASI DİYE DUYURDULAR
Konuya ilişkin yorumlarda bulunan Halk TV yorumcuları "Memleket'te Kılıçdaroğlu istifası" yazısıyla bu troll istifa mektubunu yorumladı. Program sunucusu İpek Özbey gerçek olmayan istifa mektubunu canlı yayında son kelimesine kadar okudu.

Halk TV'de Gülnaz Şırınga sonrası Korkmaz Tavukçu vakası: Gerçek sanıp paylaştılar - Resim : 2

GÜLNAZ ŞIRINGA VAKASI İLE DE TROLLENMİŞLERDİ
Halk TV'de program sunan Özlem Gürses haberi gerçek sanarak konuğuna, "Siyasetin dili uzunca bir zamandır çok gergindi ve tansiyon çok yukarıdaydı. Yetmezmiş gibi sokağa da yansıdı. Bugün, çok olağanüstü bir haber okudum, Gazete Pencere'de okudum. Her sabah mutlaka okuduğum yayın organlarından biri dijitalde. Gazete Pencere'de Sayın Bahçeli'ye aşı yapan bir hemşire vardı. O hemşirenin darp edildiğini siz biliyor muydunuz? Ben de Gazete Pencere'de okudum ve aklım durdu. Aynen şöyle açıklamış. Numune Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınmış bu hemşire hanım. Gülnaz Şırınga: 'Neye uğradığımı anlamadım. Arkamdan gelen 4 kişi aniden sopalarla vurmaya başladı. Kendisine vururken bir yandan da 'Canımızı acıtanın canına okuruz' diye bağırdıklarını söyledi. Sayın Bahçeli'ye aşı yaptığı için, onun canını acıttıklarını düşündükleri için bu kadıncağızı darp etmişler" dedi.

ABD'de bir ilk: Eski başkan Trump hakkında ceza davası Kullanılmayan kartlar kapatılıyor İstanbul depremi için kritik uyarı: 7 ili ve 50 ilçeyi etkileme oranı... Kesin aday listesi Resmi Gazete'de!