Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya: Böyle muhalefet varsa Erdoğan 300 sene daha iktidarda kalır

Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yerel seçimlerde ittifak yapmama kararını değerlendirirken muhalefet partilerine eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya tarihinde nadir görülen bir süredir iktidarda olduğunu belirten Küçükkaya, "Böyle bir muhalefet olmaya devam ederse Erdoğan 300 sene daha iktidarda kalır" dedi.

Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yerel seçimlerde ittifak yapmama kararını değerlendirirken muhalefet partilerini de eleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya tarihinde nadir görülen bir süredir iktidarda olduğunu belirten Küçükkaya, "Ben aklımdan geçeni söylemezsem burada durmam. Böyle bir muhalefet olmaya devam ederse Erdoğan 300 sene daha durur yani Allah ömür verirse. Muhalefetin hepsi aynı ama. Hatay'a gittik gördük." dedi.

Selde kaybolan çiftten geriye bu kare kaldı Kırmızı bültenle aranıyordu! Muhammed Yakut yakalandı Fahrettin Koca: Kamuda 8 bin doktor görevine döndü Datça halkı isyan etti: Belediye binasını bastı