Halk TV canlı yayınında depremzedeler Lütfü Savaş'a tepki gösterdi

Vatandaşlar 6 Şubat depremlerinin birinci yıldönümü vesilesiyle yapılan anma törenlerinde ve canlı yayınlarda CHP'li Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yoğun tepki gösterdi.

  • 6 Şubat depremlerinin birinci yıldönümü sebebiyle yapılan anma törenleri canlı yayınlandı.
  • Vatandaşlar, CHP'nin propaganda aracı olan Halk TV'nin canlı yayınında Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a tepki gösterdi.
  • Bir vatandaş “Lütfü Savaş’tan hiç memnun değiliz. Yollarda yürüyemiyoruz. Çamurdan, pislikten, çöplerden.” derken

"MUHALEFETE BAKMAMIZ LAZIM"

  • Başka bir vatandaş "İktidara herkes yükleniyor, iyi de muhalefete de yüklenmemiz lazım. İktidarı eleştirirken önce kendimize bakmamız gerek. Özgür Özel de artık bağırmasın lütfen, biz bağıranları sevmiyoruz. Eğer Hatay gerçekten şahsi meselesi ise o zaman burada yatıp kalkması gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

"BU KADAR CAN KAYBI OLMAZDI"

  • Emek Mahallesi Muhtarı Celal Sarı "Depremde özellikle kentsel dönüşüm yapılması gereken eski binalarda çok yıkım yaşandı. Mahallemizde yaklaşık 2 bin insan hayatını kaybetti. Kentsel dönüşüm engellenmemiş olsaydı bu kadar can kaybı olmazdı" demişti.
Dışişleri Bakanı Fidan: Anlaşmayı destekliyoruz Naci Görür, teklif aldığı partileri açıkladı Ayşe Ünlüce, Nebi Hatipoğlu'nun iddialarını doğruladı Saadet Partisi İstanbul ilçeleri için adaylarını açıkladı