Halk TV Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasını yarıda kesti

Son dakika... 6'lı masa Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak kararına tepki göstermek için Saraçhane'de bir araya geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın konuşmalarının ardından sahneye Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu çıktı. Bütün liderlerin konuşmasını sonuna kadar yayınlayan Halk TV, Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasını 12. dakikada keserek reklama gitti.

Halk TV Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasını yarıda kesti

Saraçhane'de bir araya gelen 6'lı masanın üyeleri bir bir sahneye çıkarak, Ekrem İmamoğlu'na yönelik siyasi yasak kararına tepki gösterdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın konuşmasının ardından sahneye Ahmet Davutoğlu çıktı.

Liderlerin konuşmasını kesinti yapmadan yayınlayan Halk TV, Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasını 12. dakikada kesti.

AK Parti Genel Sekreteri Şahin'den İmamoğlu açıklaması 'Operasyonun hedefi CHP Genel Başkanı' Ali Babacan'dan bu zamana kadar görülmemiş çıkış ''Tarihin İstanbul'daki en aciz Belediye Başkanı''