'Buket Aydın ile Haftalık' programında Buket Aydın, Turizm Bakanı Ersoy'a seslendi

Haftalık programında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, tatil sezonunun gelmesiyle birlikte turizm sektöründeki fahiş fiyatlara değindi. Konuşmasında Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a seslenen Aydın, "Düzenlemeler yapılması lazım ki vatandaşlarımız da güzel ülkemizin nimetlerinden turistler kadar faydalanabilsin" ifadelerini kullandı.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın her hafta gündemin nabzını tutmaya devam ediyor.

'Buket Aydın ile Haftalık' programında açıklamalarda bulunan Buket Aydın, bu haftaki programında turizm sektöründeki artan fahiş fiyatlara değindi.

Tatil sezonunun açılmasıyla birlikte turizm sektöründeki pahalılığın vatandaşları nasıl etkilediğini açıklayan Buket Aydın, şu ifadeleri kullandı:

Turizm Bakanlığına seslenmek istiyorum. Başarılı dönem geçiren Bakanın, ikinci dönem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da uygun gördüğü üzere görevine devam etmesi kararı verildi.

İNSANLAR TATİLE GİDEMİYOR, FİYATLAR ÇOK PAHALI

Fiyatlar çok artmış durumda, insanlar tatile gidemiyorlar, bunları düşünerek bir takım düzenlemeler yapılmalı. Beş yıldızlı otellerden bahsetmiyoruz, orta ölçekli yerlerde vatandaşalar için planlamalar yapılsa bizim güzel vatandaşımız da kendi güzel ülkesinin nimetlerinden turistler kadar faydalansa, tatilini yapabilse. Bununla ilgili ne yapılması gerekiyorsa ivedilikle yapılması gerektiğini düşünüyorum çünkü fiyatlara baktığımız zaman gerçekten fiyatların çok çok olduğunun altını çizmek istiyorum.

Kaynak: haberet.com

Ekrem İmamoğlu'ndan CHP'yi topa tutan Meral Akşener'e tebrik! Devlet Bahçeli'den kendisine mektup yazan Rabia Kadir'e çağrı! Meral Akşener'den zehir zemberek sözler: Hayatımın en büyük pişmanlığı! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Millet İttifakı'na mesaj!