Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan İYİ Parti değerlendirmesi: Günün sonunda Meral Akşener'in dediği oldu

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Haberet Youtube kanalında yayınlanan 'Haftalık' programında gündemi değerlendirdi. Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Aydın, İYİ Parti içerisinde 'Biz CHP'yi kazandırmak zorunda değiliz, CHP'nin yancısı mıyız kardeşim?' diyenlerin olduğunu söyledi. İYİ Parti'nin son seçim sürecinde CHP yüzünden yıpratıldığını ifade eden Buket Aydın, "İYİ Parti'ye oy kaybettiren şeyler Kemal Bey'in HDP'yle işbirliği" dedi.

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, 'Haftalık' programının bu haftaki bölümünde İYİ Parti'nin seçim sürecinde CHP tarafından nasıl yıpratıldığını ele aldı. Aydın, "İYİ Parti yüzde 10-15 oy alabilirdi. Masaya oturuldu, kalkıldı. İYİ Parti, son seçim sürecinde CHP yüzünden yıpratıldı." ifadelerini kullandı.

"İYİ PARTİ'DEN ELİNİZİ ÇEKİN"

İYİ Parti içerisinde CHP'ye karşı başkaldırmaların olduğunu ifade eden Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın şu ifadeleri kullandı:

İYİ Parti içerisinde 'Biz CHP'yi kazandırmak zorunda değiliz, CHP'nin yancısı mıyım kardeşim?' diyenler var. İYİ Parti yüzde 10-15 oy alabilirdi. Masaya oturuldu, kalkıldı. İYİ Parti, son seçim sürecinde CHP yüzünden yıpratıldı. Sıfıra sıfır elde var sıfır. CHP, yüzde 0,1 oyu olan partilere koltukları havalarda kapıştırırken İYİ Parti CHP yüzünden koltuk sayısını düşürdü. Kemal Bey'in 'ben aday olacağım' diye tutturması yüzünden oysa ki Meral Akşener; Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş'ı aday göstermek istedi. Bilmiyorum sonuç ne olurdu ama Kılıçdaroğlu'ndan daha şanslı olacakları kesindi. Günün sonunda Meral Akşener'in dediği olmuş oldu.

 Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan İYİ Parti değerlendirmesi: Günün sonunda Meral Akşener'in dediği oldu - Resim : 1

Barış Yarkadaş almış Nebi Hatipoğlu'nu yerden yere vuruyor, gücü kime yeterse. Diyor ki 'Siz kazanamayacağız kaybettirelim stratejisi mi uyguluyorsunuz?' Yahu hayırdır! Sana kazandırmak zorunda mı? Ne veriyorsun sana kazandırıyor diye karşılığında ne işe yarıyor senin partin? İYİ Parti sana kazandırayım diye mi kuruldu kardeşim? Ne istiyorsunuz? İYİ Parti'den elinizi çekin, önce kendi içinizdeki sorunları halledin. Barış Yarkadaş, CHP çok mu muhteşem de sen İYİ Parti'ye sardın. İYİ Parti'yle yatıp kalkıyorsun. Sana ne? İYİ Partililer ihale alacakmış da AK Parti'ye yanaşmaya çalışıyormuş. Öyle değil, sizinle bir şey olamadığını gördüler ya ondan yanaşmaya çalışıyorlardır canım! Bir de böyle düşünsene ne fayda getirdiniz İYİ Parti'ye? Hala İYİ Parti diye yırtıyorsunuz kendinizi. Bırakın insanlar kendi başlarına girsinler. Ben İYİ Parti olsam kendi başıma girerim kazanamazsam da kendi onurumla kazanamam. Partimin desteğini görmüş olurum.

 Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan İYİ Parti değerlendirmesi: Günün sonunda Meral Akşener'in dediği oldu - Resim : 2

İYİ Parti'ye oy kaybettiren şeyler Kemal Bey'in HDP'yle işbirliği. Bu acı gerçek İYİ Parti'nin yüzüne çarpıldı. Erhan Usta'nın da yerel seçimlerde partinin kendi logosuyla seçimlere girmesi konusunda ağırlıklı bir görüş olduğunu söyledi. CHP, sen İYİ Parti'yi destekle. Ankara'da Mansur Yavaş çok güçlü bir konuma geldi. Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da hep tartışmaların hedefinde oldu ama Mansur Yavaş öyle olmadı. Mansur Yavaş, İYİ Parti'den aday olarak girse çok büyük ağırlığı olur.

 Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan İYİ Parti değerlendirmesi: Günün sonunda Meral Akşener'in dediği oldu - Resim : 3

Buket Aydın'la Haftalık programının tamamını izlemek için tıklayın

Kaynak: haberet.com

TBMM olağanüstü toplantısı ne zaman, saat kaçta? Sıcak havalar suyu uçurdu! Geriye sadece tuz kaldı CHP'de takvim işliyor: İlçe kongreleri başlıyor Pandemi cezası olanlar dikkat! Başvuru formlarınızı doldurabilirsiniz