Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan Kılıçdaroğlu'na: Ülkede Kurtuluş Savaşı atmosferi yarattı

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Haber Global ekranlarında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim dönemindeki tavırlarını eleştiren Aydın, "Eylemleri, söylemleri ile işi öyle bir aşamaya getirdi ki; o kadar olumsuz bir noktaya getirdi ki ülkede Kurtuluş Savaşı atmosferi yarattı." dedi.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim dönemindeki tavırlarını eleştirdi.

Aydın, "Eylemleri, söylemleri ile işi öyle bir aşamaya getirdi ki; o kadar olumsuz bir noktaya getirdi ki ülkede Kurtuluş Savaşı atmosferi yarattı." ifadelerini kullandı.

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"Kılıçdaroğlu eylemleri, söylemleri ile işi öyle bir aşamaya getirdi ki; o kadar olumsuz bir noktaya getirdi ki ülkede kurtuluş Savaşı atmosferi yarattı. Yani insanlar 'Ne soğanından bahsediyorsun benim vatanım daha önemli' demeye başladılar. Bir gün mücahit Kılıçdaroğlu oluyor, bir gün milliyetçi Kılıçdaroğlu… Orada HDP ile görüşüyor burada FETÖ ile iltisaklar içerisinde bulunuyormuş gibi görünüyor. Ben de moderatörüm fazla yorum yapmak istemiyorum ama günün sonunda bir Kurtuluş Savaşı atmosferi yaratıldı ülkede. Bunu da becerebildiği için gerçekten tebrik ediyorum kendisini."

Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Cesaretin varsa isim verirsin CHP'li isimden Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştiriler: FETÖ'ye umut verdi Ekrem İmamoğlu'na tepki! 'Haydi tatile, tatile...' Sözünü tutan CHP'li! Erdoğan'ın heykelini dikecek