Güldür Güldür Show, 'Cumhuriyet'e özel skeç hazırladı!

Oyunlarıyla sık sık gündeme gelen Güldür Güldür Show, Cumhuriyet'in 100. yılına özel skeç hazırladı. Skecin tanıtımı resmi sosyal medya hesabından “Sevgi, saygı ve minnetle…” başlığı ile paylaşıldı.

Güldür Güldür Show, 'Cumhuriyet'e özel skeç hazırladı!

‘Güldür Güldür Show’, cumhuriyetin nasıl ve ne şartlarda kurulduğunu anlatan skeciyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

li Sunal’ın sunumuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Doğa Rutkay, Alper Kul, Mahir İpek, Ayça Koptur, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Fatih Öztürk, Nazmi Sinan Mıhçı, Hasibe Özlem Eren sahne aldı.

Güldür Güldür Show, 'Cumhuriyet'e özel skeç hazırladı! - Resim : 1

"SEVGİ, SAYGI VE MİNNETLE..."

Sonunda tüm kadronun sahnedeki yerini aldığı skeç, sosyal medyada gündem oldu. Skecin tanıtımı sosyal medyada “Sevgi, saygı ve minnetle…” başlığı ve #29Ekim etiketiyle yayınlandı.

Güldür Güldür Show, 'Cumhuriyet'e özel skeç hazırladı! - Resim : 2

Fahrettin Altun'dan 100. yıl mesajı Cumhuriyet'in 100. yılına özel kebap! Barış Manço'dan Cumhuriyet'in 100. yılı için vasiyet: 2023'ün ılık bir ekim sabahında CHP "Yüzyılın Marşı"nın prömiyerini yaptı