Gökhan Zan Lütfü Savaş'a sordu: O profesör arkadaşın Özat değil mi?

Eski Futbolcu Gökhan Zan, katıldığı bir yayında Hatay'la ilgili konuştu. Haty Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a tepki gösteren Zan, "O profesör arkadaşın kim açıklasana. Özat değil mi?" diye sordu.

Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Gökhan Zan, 6 Şubat depremi ve Hatay'daki duruma ilişkin soruları yanıtladı.

Gökhan Zan Lütfü Savaş'a sordu:  O profesör arkadaşın Özat değil mi? - Resim : 1

"O PROFESÖR ARKADAŞIN ÖZAT DEĞİL Mİ?"

"En çok kızgınlığınız Lütfü Savaş'a mı?" sorusuna cevaben Zan "Ya da diğer emlak konutlarının sahipleri, müteahhitleri... Sen demedin mi; 'Ben villada oturuyorum' daha geçen bir kanalda yapılan röportajda Sayın Lütfü Savaş... 'Ben konteynerde kalıyorum' dedin, buna Hatay halkı zaten inanmıyor. Ama bir başkasına inandırdın mı onu bilemem Hatay halkının dışında. Diyor ki bir villan vardı diye soruldu kendisine sordular; bir arkadaşımın dedi, profesör bir arkadaşımın. Soruyorum ben şimdi Lütfü Savaş'a... O profesör arkadaşın kim açıklasana. Özat değil mi? Özat'lar Ankara'da iki tane Antakyalı kadınımızın AVM'de yakaladığı adam değil mi? Onu söylesene sayın Lütfü Savaş. Niye söylemiyorsun? İsyanımız işte bu yüzden." ifadelerini kullandı.

Gökhan Zan Lütfü Savaş'a sordu:  O profesör arkadaşın Özat değil mi? - Resim : 2

"BEN HİÇBİR ŞEY YAPMADIM"

Zan konuşmasının devamında şu şeklinde konuştu: 

Ben hiçbir şey yapmadım, kendimde bir sorun bulmuyorum diyor. Kendini çok aklanmış, çok rahat görüyor. Neyin rahatlığı ya? Biz bu kadar isyan ederken sen bu kadar rahat davranamazsın. Bu yüzden Hatay halkı istemiyor, bu yüzden istemiyoruz.

 Gökhan Zan Lütfü Savaş'a sordu:  O profesör arkadaşın Özat değil mi? - Resim : 3

Hulusi Akar'dan terör militanlarına: P.çlerle bizi durdurmaya çalışıyorlar! MİT Başkanı Kalın, Hamas lideriyle görüştü Saadet Partisi 339 adayını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması