Gizli katılımcı deşifre oldu! Herkes Ekrem İmamoğlu ve diğer isimlerin ifşa olduğu videodaki gizli katılımcıyı merak ediyordu...

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerden ağır yenilgiyle ayrılan CHP'de hareketlilik giderek kaosa dönüşüyor. Seçim sonrası değişim çağrısında bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, söylemi bırakarak CHP Genel Başkanlığı için eylem boyutuna geçti. İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu devirmek için yaptığı gizli zoom toplantısı ifşa olurken, videodaki katılımcı merak konusu oldu. CHP'li eski milletvekili merak edilen ismi deşifre etti.

Gizli katılımcı deşifre oldu! Herkes Ekrem İmamoğlu ve diğer isimlerin ifşa olduğu videodaki gizli katılımcıyı merak ediyordu...

14-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen seçimlerden hezimetle ayrılan CHP'de kaos giderek büyümeye devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçimlerden sonra başlattığı 'değişim' tartışmaları sürüyor. 

Gizli katılımcı deşifre oldu! Herkes Ekrem İmamoğlu ve diğer isimlerin ifşa olduğu videodaki gizli katılımcıyı merak ediyordu... - Resim : 1

İmamoğlu söylem boyutunu bırakarak CHP Genel Başkanlığı koltuğu için eylem boyutuna geçti ve parti içindeki büyük isimlerle yaptığı gizli zoom toplantısı gerçekleştirdi. İmamoğlu ve diğer isimlerin toplantı videosu internete düştü.

İmamoğlu'nun partinin ağır toplarıyla birlikte adeta paralel bir CHP oluşturduğu ve bir MYK toplantısı tadında bu isimlerle planlar yaptığı ortaya çıktı.

Gizli katılımcı deşifre oldu! Herkes Ekrem İmamoğlu ve diğer isimlerin ifşa olduğu videodaki gizli katılımcıyı merak ediyordu... - Resim : 2

İMAMOĞLU İLK KEZ KONUŞTU: TOPLANTIYI SIZDIRANI ARAŞTIRACAĞIZ

Öte yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'de büyük krize neden olan gizli toplantıya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, "Toplantıyı sızdıranı araştıracağız." dedi.

İmamoğlu, "Hiçbir gizli tarafı yok. Sızdırılmasını araştıracağız. Bunu seven kimler var? Bunları araştıracağız. Partimizle ilgili mevzuları partimizin yetkilileri ile konuşuyoruz." ifadelerini kullandı.

GİZLİ KATILIMCI DEŞİFRE OLDU

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Barış Yarkadaş, katıldığı bir programda gizli toplantının detaylarını aktardı, "Gizli katılımcı kim?" sorusuna da yanıt verdi.

Gizli toplantıdaki grubun içerisinde Selin Sayek Böke ve Özgür Özel'in de bulunduğunu aktaran Gazeteci Barış Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı:

Gizli katılımcı deşifre oldu! Herkes Ekrem İmamoğlu ve diğer isimlerin ifşa olduğu videodaki gizli katılımcıyı merak ediyordu... - Resim : 3

"NETLEŞTİREMEDİĞİM İÇİN İSİM VERMEM DOĞRU OLMAZ"

"O katılımcı denilen kişi merakla aradıkları kişinin de ünlü bir belediye başkanı olduğu ancak teknik sebeplerden dolayı görünemediği yönünde CHP'de konuşulan bir konu var. Katılımcı olarak katılan belediye başkanının kim olduğunu da öğrendim. Ancak netleştiremediğim için şimdi isim vermem doğru olmaz. Tanınmış bir belediye başkanı."

Rusya hepsini askeri sayacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE ile ortak mutabakat açıklaması Balkonunu camla kapatanlara kötü haber! Uğur Dündar: Erdoğan’a şapka çıkarıyorum