Giresun'da büyük ikramiye biletini satan bayi sahibi konuştu

Milli Piyango Yılbaşı Büyük İkramiye çekilişi, dün saat 23:00'te başladı. Bilet numaraları, noter huzurunda belirlendi. Büyük ikramiye isabet eden biletler ise Giresun, Bursa ve online olarak satıldı. Giresun'da büyük ikramiye çıkan bileti satan bayi sahibi Mustafa Ertürk konuştu. Bayilerinden çıkan üçüncü büyük ödül olduğunu söyleyen Ertürk, büyük ikramiye biletinin Cuma veya Cumartesi sabahı makineden satıldığını açıkladı. Bayi sahibi, bilet sahibine tavsiyede bulunmayı da unutmadı.

Milli Piyango Yılbaşı Büyük İkramiye çekilişi, dün saat 23:00'te başladı. Bu yıl 200 milyon Türk lirası değerindeki büyük ikramiye 6-5-3-0-3-0-3 rakamlarının bulunduğu çeyrek bilete isabet etti.

Bu yıl 1 milyar 395 milyon 900 bin TL'lik ikramiyenin dağıtıldığı 2023 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde toplam 15 kategoride çekiliş gerçekleşti. 200 milyon, 20 milyon, 2 milyon, 1 milyon, 500 bin, 50 bin, 20 bin, 10 bin, 5 bin, 3 bin, 2 bin, 800, 400, 200 (Amorti) ve 200 bin TL (Teselli) kazandıran yılbaşı bilet numaraları, noter huzurunda belirlendi. Amorti isabet eden rakamlar ise 0 ve 6 oldu.

Giresun'da büyük ikramiye biletini satan bayi sahibi konuştu - Resim : 1

BÜYÜK İKRAMİYE İŞTE BURADA SATILDI
Büyük ikramiye isabet eden biletler, Giresun-Merkez, Bursa-Osmangazi ve online olarak satıldı. Giresunlu talihlinin henüz kim olduğu bilinmezken, büyük ikramiye isabet eden çeyrek biletin satın alındığı bayi belli oldu. Biletin, Giresun'da Sultan Selim Mahallesi'ndeki Hürriyet Büfe'den alındığı öğrenildi.

Giresun'da büyük ikramiye biletini satan bayi sahibi konuştu - Resim : 2

MUHTAÇLARI DA GÖRSÜN
Çeyrek bileti satan bayinin sahibi Mustafa Ertürk, 50 milyon Türk lirası değerindeki ikramiyenin isabet ettiği biletin kendisi tarafından satıldığını söyledi.

Büyük ikramiye biletinin Cuma ya da Cumartesi sabahı makineden satıldığını söyleyen bayi sahibi Mustafa Ertük, "Bizim için de iyi sürpriz oldu. Yeni yıla güzel bir pazar günüyle başladık. Kazanan kişi güzel şeylerde kullansın. Yardıma muhtaç insanlar var, SMA hastaları var. Muhtaçlara yardım etsin. Kendi hayatını kurtarsın, parayı çar çur etmesin" dedi.

Giresun'da büyük ikramiye biletini satan bayi sahibi konuştu - Resim : 3

Daha önceden 2011 ve 2012 yıllarında da sayısalda büyük ikramiyeyi verdiğini, bu yıl bu biletin sattıkları üçüncü büyük ikramiye olduğunu dile getiren bayi sahibi, "Az bir para değil, 50 milyon herkes için güzel para" dedi. 

Giresun'da büyük ikramiye biletini satan bayi sahibi konuştu - Resim : 4

GİRESUNLULAR DA MUTLU
Kent sakinlerinden Metin Günaydın da, büyük ikramiyenin kendi illerinde çıkmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Metin Günaydın, “Büyük ikramiye inşallah çıkan arkadaşa hayırlı uğurlu olur. İkramiyeyi güzel yerlerde yanında 5-6 adam çalıştırır. İkramiyenin Giresun’a çıkmasının faydası olur. Ülkemizin çok fakiri var, çok da zengini var. Parasını güle güle harcasın” sözleriyle bu yılın taliplisine tavsiyelerde bulundu.

Giresun'da büyük ikramiye biletini satan bayi sahibi konuştu - Resim : 5

Kaynak: DHA

'Petrolde hedefe yaklaşıyoruz' İstiklal Caddesi'nde yılbaşı yoğunluğu "Metropol şehirlerde büyük su krizi olabilir" Gezi Parkı kapatıldı