Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu GSB yurtları ile ilgili açıklamalarda bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’da YÖK’ün üniversitelerin bahar dönemine ilişkin aldığı kararların ardından GSB yurtları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, "Yüz yüze eğitime geçilen illerde, üniversitelerin planlaması ve oluşan talebe göre GSB yurtları da aynı şekilde hizmet vermeye devam edecek." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu GSB yurtları ile ilgili açıklamalarda bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’da YÖK’ün üniversitelerin bahar dönemine ilişkin aldığı kararların ardından GSB yurtları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu GSB yurtları ile ilgili açıklamalarda bulundu - Resim : 1

Kasapoğlu, yüz yüze eğitime geçilen illerde, üniversitelerin planlaması ve oluşan talebe göre GSB yurtlarının aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu GSB yurtları ile ilgili açıklamalarda bulundu - Resim : 2

Yurtların yüz yüze eğitime devam eden ve stajı olan öğrencilerin hizmetinde olacağını belirten Kasapoğlu, "Ne bir genç arkadaşımızı ne de depremzedemizi mağdur etmeme adına bu süreci birlikte yöneteceğiz." dedi.

Fatih Portakal 'seccade' tartışmalarına misilleme yapmaya çalıştı YSK deprem gölgesinde gidiyor Petrol hakkındaki tahminler güncellendi! Fiyatlar nasıl olacak? Babacan ile Kılıçdaroğlu arasında vekil sayısı anlaşmazlığı