Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Iğdır'da gençlerle buluştu

Enes Eminoğlu, Iğdır'da gençlerle çeşitli etkinlikler düzenleyerek, yatırımları ve projeleri anlattı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Iğdır'da gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Iğdır'da gençlerle buluştukları bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretleri kapsamında Yaycı köyündeki spor lisesini ziyaret eden Eminoğlu, burada genç öğrencilerle bir araya gelerek onların spor ve eğitim olanakları hakkında bilgi aldı.

VALİ İLE GÖRÜŞME

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, daha sonra Vali Ercan Turan ile makamında görüşerek Iğdır'ın spor ve gençlik potansiyelini ele aldı. Ayrıca,

GELECEĞE YATIRIMLAR

Eminoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret ettikten sonra Gençlik Merkezi'ndeki etkinliğe katıldı. Etkinlikte yaptığı konuşmada, Bakanlık olarak ülke genelinde gençlik merkezleri, spor tesisleri, yüzme havuzları ve tenis kortları gibi projelere yatırımlar yapmaya devam ettiklerini vurguladı.

“Çalışmalarımız içerisindeki tesis sayısının 10 bini geçtiği bir dönemdeyiz. Edirne’den Kars’a, Hakkari’den Muğla’ya kadar birçok yerde gençlerimize hizmet verecek alanlar oluşturuyoruz. Türkiye genelinde 500’ün üzerinde gençlik merkezi bulunuyor” diye ifade etti.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA BULUŞMA

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, programının sonunda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek, gençlik politikaları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu (sol 2), programı kapsamında geldiği Iğdır'da AK...

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu (sol 2), programı kapsamında geldiği Iğdır'da AK Parti Iğdır İl Başkanlığını ziyaret etti.

Doğu Karadeniz yaylalarında dönüş yolculuğu başladı Artvin'de feci kaza Samsun'da kaçak silah ticareti operasyonu 68 yıllık marangoza ödül