Gaziosmanpaşa'da Apartman Yangını Kontrol Altına Alındı

Gaziosmanpaşa'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, bölgede hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Gaziosmanpaşa'da Apartman Yangını Kontrol Altına Alındı

Gaziosmanpaşa'daki Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir apartmanın en üst katında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan alevler, kısa sürede apartmanın çatısını kapladı ve komşu 2 binaya da sıçradı.

Yangına Hızla Müdahale Edildi

Olayın bildirilmesi üzerine, kısa sürede itfaiye, polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangınla mücadelenin ardından itfaiye ekipleri, 11 araç ve 32 personelle yangına müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda kısa sürede kontrol altına alındı.

Olay Yeri Güvenliği Sağlandı

Polis ekipleri, olay yerine yakın bölgede güvenlik önlemleri aldı. Yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ediyor.

Muhtarın Açıklamaları

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Muharrem Polat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yangın çıktığını gördüğümüzde hemen elektrik ve doğalgaz vanalarını kapattık. 5 dakika içerisinde itfaiye geldi. Kapılara vurarak evdeki insanları uyarmaya çalıştık. Yangının mutfaktan başladığını öğrendik ve şu an kontrol altına alındı, hiçbir problem yok." dedi.

Yangın Anı Anbean Kaydedildi

Yangın anı, bazı vatandaşlar tarafından cep telefonları ile kaydedildi, görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Gaziosmanpaşa'da 3 katlı apartmanın en üst katında çıkan ve bitişiğindeki 2 binanın çatısına...

Gaziosmanpaşa'da 3 katlı apartmanın en üst katında çıkan ve bitişiğindeki 2 binanın çatısına sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Samsun'da FETÖ Hükümlüsü Çatı Katında Yakalandı Perşembe: Türkiye'nin Sakin Şehri 700 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı Yalovalı Dağcı, Ayvaini Mağarası'nın Derinliklerini Belgeselleştirdi Sivas'taki Otobüs Kazası: Denetimden 1 Saat Sonra Devrildi