Gaziantep'te 7.6'lık deprem havuzu taşırdı! Depremin boyutunu gözler önüne seren anlar kamerada

Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6'lık 2. depremin ardından Gaziantep'teki kapalı bir yüzme havuzunda oluşan ufak çaplı tsunami güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. Depremin şiddetini gözler önüne seren anlarda sarsıntıyla beraber havuzdaki suyun tsunami gibi dalga dalga taşması şoke etti.

Türkiye'yi hüzne boğan ve yüzyılın afeti olarak nitelendiren Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 ile Elbistan merkezli 7.6'lık 2 büyük depremin boyutunu gözler önüne seren yeni bir görüntü çıktı.

Gaziantep'te 7.6'lık deprem havuzu taşırdı! Depremin boyutunu gözler önüne seren anlar kamerada - Resim : 1

O ANLAR KAMERADA
Yaşanan iki büyük depremin ardından 10 ilde çok ciddi yıkımlar meydana gelirken, Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6'lık ikinci deprem sonrası Gaziantep'teki kapalı bir yüzme havuzunda meydana gelen tsunamiyi hatırlatan anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep'te 7.6'lık deprem havuzu taşırdı! Depremin boyutunu gözler önüne seren anlar kamerada - Resim : 2

Depremin şiddetini ve etkisini en net şekilde gösteren görüntüde sarsıntıyla beraber havuzdaki suyun tsunami gibi dalga dalga havuz kenarındaki zemine taşması dikkat çekti.

Gaziantep'te 7.6'lık deprem havuzu taşırdı! Depremin boyutunu gözler önüne seren anlar kamerada - Resim : 3

Kaynak: İHA

deprem Gaziantep
228. saatte Hatay'dan gelen mucize NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Türkiye'ye geliyor 10 il için kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği uygulanacak Depremin ardından 400 kilometre yüzey kırığı oldu