Gazeteciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeşil pasaport hakkı istedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir grup gazeteci ile görüştü. Gazeteciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeşil pasaport hakkı talep etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilen dosyada 5 yıl basın kartı taşımış gazetecilere yeşil pasaport verilmesi teklifi yer aldı.

Gazeteciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeşil pasaport hakkı istedi!
  • AK Parti Grup Toplantısı için Ankara'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Yayıncılar Federasyonu öncülüğündeki bir grup gazeteci ile görüştü.
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan görüşmeye Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin de katıldı.

Gazeteciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeşil pasaport hakkı istedi! - Resim : 1

YEŞİL PASAPORT İSTEĞİ

  • Anadolu Yayıncılar Federasyonu Başkanı Sinan Burhan, görüşmede, Filistin’de yaşanan savaşın gazetecilerin yeşil pasaporta olan ihtiyacını bir kez daha gündeme getirdiğini, 4 bin civarında basın mensubunun bu pasaportu talep ettiğini iletti.
  •  Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin talebini değerlendireceklerini belirtti.

Gazeteciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeşil pasaport hakkı istedi! - Resim : 2

  • Anadolu Yayıncılar Federasyonu öncülüğünde bir grup gazeteci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, yeşil pasaport taleplerini iletti. 
  • Hande Fırat ise TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile de görüştüklerini hatırlatarak, destek talebini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilen dosyada 5 yıl basın kartı taşımış gazetecilere yeşil pasaport verilmesi teklifi yer aldı.

Gazeteciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeşil pasaport hakkı istedi! - Resim : 3

CANLI | Hasan Basri Akdemir ile Canlı Gündem | Konuklar: Gürsel Tekin, Serkan Toper ve Şadi Yazıcı AK Parti'den Filistin'e bağımsızlık desteği Kapadokya'da balon turları gerçekleştirilemiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya Başbakanı Meloni ile Gazze için görüştü