Gazeteci Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasına ilişkin: Çıkarsın inanmayanların yüzüne vursun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasına ilişkin tartışmalar muhalefet kanadında devam ediyor. Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Orta Sayfa programında, gazeteciler Murat Yetkin ile Nevşin Mengü arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Yetkin, "Ben Cumhurbaşkanı'na inanmak istiyorum, çıkarsın inanmayanların yüzüne diplomasını vursun" dedi. Mengü ise "Diploması yoksa askerliğini nasıl yedek subay olarak yapabiliyor?" sorusunu yöneltti.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Orta Sayfa programında ilginç bir diyalog yaşandı. Doğan Şentürk'ün moderatörlüğündeki programda gazeteciler; Deniz Zeyrek, Nevşin Mengü, Çiğdem Toker ve Murat Yetkin gündeme dair değerlendirmeler yaparken konu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasına geldi.

"20 YILDIR KONUŞULUYOR"
Toker, "Ben Cumhurbaşkanı'na inanmak istiyorum, çıkarsın inanmayanların yüzüne diplomasını vursun. Al arkadaş desin. 20 yıldır konuşuluyor bu konu" dedi.

"NASIL YEDEK SUBAY OLABİLİYOR?"
Nevşin Mengü ise "Diploması yoksa askerliğini nasıl yedek subay olarak yapabiliyor?" diyerek karşılık verdi. 

Bunun üzerine Toker'in, "O dönem okulun statüsüne de bakmak lazım" diyerek geçiştirdiği görüldü.

AK Parti'den oy pusulası sıralaması yorumu Cumhurbaşkanı adaylarının pusuladaki yerleri belli oldu Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi Romanlardan Cumhur'a tam destek