Gazeteci Kemal Öztürk Habertürk'te yazmayı bıraktı mı?

Gazeteci Kemal Öztürk hakkında çıkan, 'Habertürk'te köşe yazarlığını bıraktı' iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Habertük televizyonu, seçimden sonra satılacağı ve köşe yazılarında siyasete yer verilmeyeceği iddialarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Gazeteci Kemal Öztürk Habertürk'te yazmayı bıraktı mı?

Seçim sonrası, bünyesinde Habertürk, Show TV, Bloomberg HT kanalları yer alan Ciner Medya'nın Cengiz Holding'e satılacağı iddia edilmişti.

İddialar bununla kalmamış Gazeteci İsmail Saymaz, Habertürk'ün internet sitesinde siyasi köşe yazılarının yasaklandığını, TV kanalında ise siyasi yazarlara programlardan el çektirilebilir iddiasında bulunmuştu.

“KEMAL ÖZTÜRK İLE SAHADA”

Son olarak Habertürk köşe yazarı Kemal Öztürk, uzun süredir köşe yazmadığı için hedef alındığını belirtti. 'Köşe yazmayı bıraktı' iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Öztürk şunları kaydetti:

"Bir süredir Habertürk'teki değişim çalışmaları nedeniyle köşe yazarlığıma son verildiğine dair haberler çıkıyor. Çok fazla soran olduğu için bir açıklama yapma ihtiyacı oldu. Köşe yazarlığının da gazetecilik gibi sahadan yapılmasını önceden beri savunan biriyim. O nedenle yönetim, normal köşe haricinde, “Kemal Öztürk ile sahada” diye ayrı bir sayfa açmıştı bana.

Kemal Öztürk
Kemal Öztürk

"VATANDAŞIN GERÇEK GÜNDEMİNİ KAMUOYUNA TAŞIYACAĞIZ"

Seçim gözlemlerinden, tarıma, Ukrayna savaşından Karabağ krizine kadar tüm saha gözlemlerimi klasik köşemin haricinde bu sayfada yayınladım. Bundan sonra da aynı sayfada sahadan yine köşe yazarlığı yapmaya devam edeceğim.

Bu tarzı televizyon programına da dönüştürerek sahada vatandaşın gerçek gündemini kamuoyuna taşıyacağız. Şahsen bu değişimin medyada önemli bir açılım olduğunu düşünüyorum. Bu tarzdaki yeni yazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan göreve başlaması nedeniyle TBMM ve Külliyede düzenlenecek törenlerden gözlemlerim olacak. İlgi gösterenlere teşekkür ederim. Yazılarımı bu sayfadan takip edebilirsiniz."

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ile ne görüştü? Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te yemin etti Milletvekillerinin yemin işlemi tamamlandı Park halindeki otobüs evin bahçesine düştü