Gazeteci Kemal Öztürk CHP'li Mansur Yavaş'ın iddialarına cevap verdi! Suçlu hep başları mı? Başka mazeret bulun

Muhalefet kazanamadığı seçimlerin ardından YSK, AA ve sandıkları terk eden müşahitleri suçlamaya devam ediyor. Fox TV'ye katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gazeteci Kemal Öztürk'ü hedef alarak "2014'te AK Parti Genel Merkezi'ne giderek televizyonlara talimat vermiş" dedi. "Bedelini ödeyeceksiniz" diyerek İddialara cevap veren Öztürk, "Bütün seçimlerin sorumlusu AA, YSK ya da CHP'li müşahitlerin sandıkları terk etmesi mi? Sığınacak başka mazeret bulun" ifadelerine yer verdi.

Gazeteci Kemal Öztürk CHP'li Mansur Yavaş'ın iddialarına cevap verdi! Suçlu hep başları mı? Başka mazeret bulun

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı Fox TV canlı yayınında 2014 seçimleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Kemal Öztürk'ü işaret eden Yavaş, AK Parti Genel Merkezi’nden bazı televizyonları ve gazetecileri arayarak talimat verdiğini söyledi. Gazeteci Öztürk sosyal medya hesabından Yavaş'a cevap verdi.

Gazeteci Kemal Öztürk CHP'li Mansur Yavaş'ın iddialarına cevap verdi! Suçlu hep başları mı? Başka mazeret bulun - Resim : 1

İşte Mansur Yavaş'ın Fox TV'deki açıklamaları;
"2014’te AA beni geride gösterdi, moralimiz bozuldu. AK Parti genel merkezinde olan bir kişi beni aradı. 'Şuan bazı yerlerde baş başasınız, bazı yerde de siz öndesiniz' dedi. Ben neden ekranda böyle oldu deyince AA genel müdürü Kemal Öztürk’ün AK Parti genel merkezinde olduğunu hatta birkaç TV kanalına talimat verdiğini söyledi. Beni mahkemeye versinler yalan söylüyorsam."

Gazeteci Kemal Öztürk CHP'li Mansur Yavaş'ın iddialarına cevap verdi! Suçlu hep başları mı? Başka mazeret bulun - Resim : 2

KEMAL ÖZTÜRK'TEN MANSUR YAVAŞ'A CEVAP
Gazeteci Kemal Öztürk, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

İşte Öztürk'ün Twitter'dan yaptığı 6 maddelik paylaşım;
1. İddia ettiğiniz gibi 30 Mart 2014 tarihinde Ak Parti Genel Merkezi’nden 2-3 televizyonu, gazeteciyi arayıp talimat verdiğimi, manipülasyon yaptığımı; sizi ve muhbirinizi ispata davet ediyorum.

2. Edemeyeceksiniz siz de biliyorsunuz. Ancak ben size dava açıp mahkeme kararıyla HTS kayıtlarını isteyeceğim ve aramadığım, kimseye talimat vermediğim ortaya çıkacak. O zaman bu iftiranızın bedelini ödeyeceksiniz.

Gazeteci Kemal Öztürk CHP'li Mansur Yavaş'ın iddialarına cevap verdi! Suçlu hep başları mı? Başka mazeret bulun - Resim : 3

3. O gece AK Parti Genel Merkezine gittiğimi, 15-20 dakika kaldığımı defalarca açıkladım, 2020 yılında yayınladığım kitabımda da yazdım. Bunu duyulmamış bir şeymiş gibi anlatmanız meseleye hakim olmadığınızı gösteriyor.

4. ‘Ajans Erdoğan’ı ya da rakibinizi önde gösterdi, CHP teşkilatı bu manipülasyon yüzden sandıkları terk etti” bütün suçlamanız bu. Bir kere bu o teşkilata hakarettir, sandık namustur . Yani CHP müşahitleri sandıkları terk ettiği için mi seçimleri kaybediyorsunuz? YSK, CHP müşahidi olmadan da oyları saymıyor mu? Bütün yenilgilerin sorumlusu sandıkları terk eden müşahit mi?

Gazeteci Kemal Öztürk CHP'li Mansur Yavaş'ın iddialarına cevap verdi! Suçlu hep başları mı? Başka mazeret bulun - Resim : 4

5. 14 Mayıs gecesi CHP’nin yanlış verilerini elinize alıp, Ekrem İmamoğlu ile beraber Kılıçdaroğlu’nun önde olduğunu bu akşam Cumhurbaşkanı ilan edileceğini söylediniz. Ama tutmadı, veriler hatalı çıktı, sisteminiz çalışmadı. Ve siz mahcup olacağınıza beni, Ajansı suçluyorsunuz.

6. Seçimleri liderler, parti teşkilatları ve halka sunulan politikalar kazanır. Veriyi erken ya da geç açıklamak buna hiç etki yapmaz. Sığınacak başka bir mazeret bulun bence.

Gazeteci Kemal Öztürk CHP'li Mansur Yavaş'ın iddialarına cevap verdi! Suçlu hep başları mı? Başka mazeret bulun - Resim : 5

"Depremzedelere hakaret yanlarına kalmayacak" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs seçim mesajı! Kibir abidelerine "yeter" diyeceğiz Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çağrı! Yaşar Okuyan kime oy vereceğini açıkladı