Gazeteci İbrahim Haskoloğlu CHP'nin para karşılığı haber yaptırdığını iddia etti

CHP'li üst düzey yetkililerin para karşılığı haberlerini yaptırmak istediğini iddia eden İbrahim Haskoloğlu, "Bana sadece bugün 3-4 tane aracı yazdı. Bugüne kadar en zor şartlarda dahil hiçbir şekilde siyasi reklam almadım. Bu şekilde reklam alanların da eleştirdikleri A Haber'den bir farkı yoktur. Bana bu şekilde hangi partiden olursa olsun ulaşırsanız ifşa ederim." dedi.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu CHP'nin para karşılığı haber yaptırdığını iddia etti

Belediye seçimleri yaklaşırken sosyal medya üzerinden haber paylaşımında bulunan İbrahim Haskoloğlu'nun son iddiası gündeme oturdu.

İbrahim Haskoloğlu X üzerinden yaptığı paylaşımda, CHP'li üst düzey yetkililerin para karşılığı haberlerini yaptırmak istediğini iddia etti.

Haskoloğlu, kendisine de 3-4 aracı tarafından teklif geldiğini ve kendisinin bu teklifleri reddettiğini duyurdu.

Haskoloğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

CHP'den üst düzey birçok isim yerel seçimler için gazetecilere ve haber sayfalarına para karşılığı haber yaptırıyor. Bana sadece bugün 3-4 tane aracı yazdı. Bugüne kadar en zor şartlarda dahil hiçbir şekilde siyasi reklam almadım. Bu şekilde reklam alanların da eleştirdikleri A Haber'den bir farkı yoktur. Bana bu şekilde hangi partiden olursa olsun ulaşırsanız ifşa ederim.

PARA KARŞILIĞI HABER YAPTIRDIKLARINI KABUL ETTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, katıldığı Habertürk TV canlı yayınında, para karşılığında haber yaptırdıklarını, "Başka kanallarda da sözleşme yaptık ama detay açıklayamam." sözleriyle itiraf etmişti.

Erdem açıklamasında, "Halk TV ile anlaşma yapıldı. Bu İsveç'te normal değil ama Türkiye'de normaldir. Başka kanallarda da sözleşme yaptık ama detay açıklayamam. Türkiye'de zorlanarak muhalif görüş beyan ederek birçok mecra vardır ve bunlar iktisadi bunalımlar yaşıyorlar. Bizi en çok eleştirenler de muhalif medyadır." ifadelerini kullanmıştı.

CHP'li Eren Erdem'den 'Erdoğan' itirafı CHP’den Sezgin Tanrıkulu açıklaması Camide küfürler havada uçuştu Bu iki kentte yaşayanlar dikkat! Resmen yasaklandı