Gazeteci Hulki Cevizoğlu'ndan Akşener'in istifa edeceği iddiası

6'lı masaya dönen ama Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş şartı tam olarak karşılanmayan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in bir sonraki adımı merak konusu... Akşener'in istifa edeceğini öne süren Gazeteci Hulki Cevizoğlu, "Bu akşam Meral Akşener'in istifasını bekleyin. Bu akşam olmadı yarın bekleyin. Ya da oradaki kavgaları takip etmek lazım" dedi.

Altılı masanın son toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı oldu.

Masaya Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş şartıyla dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in isteği tam olarak gerçekleşmedi.

Yaşananlar sonrası Akşener'in gerginliği yüzüne yansıdı. 

"AKŞENER'İN İSTİFASINI BEKLEYİN"
Haber Global ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Gazeteci Hulki Cevizoğlu ise Akşener'in istifa edeceğini öne sürdü.

Cevizoğlu, "Bu akşam Meral Akşener'in istifasını bekleyin. Bu akşam olmadı yarın bekleyin. Ya da oradaki kavgaları takip etmek lazım" dedi.

Ahmet Hakan'dan Hande Fırat'a uyarı Masadan kim kazançlı çıktı? Haberet'e özel açıklamalar Yavaş ve İmamoğlu yardımcı olarak ilan edildi HDP'li Sancar'dan Kılıçdaroğlu'na: Görüşmeye bekliyoruz