Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güneri Cıvaoğlu, Milliyet Gazetesi önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da 85 yaşında hayata gözlerini yuman gazeteci Güneri Cıvaoğlu, Milliyet Gazetesi önünde düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Törende Duygusal Anlar

Beşiktaş'taki hastanede tedavi gören Cıvaoğlu için yapılan törene, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, eski CHP genel başkanı Altan Öymen, Demirören Medya çalışanları ve çok sayıda meslektaşı katıldı.

Özay Şendir'den Anlamlı Konuşma

Törende konuşan Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, Cıvaoğlu'nun medya camiasındaki "son şövalye" olduğunu belirtti. Şendir, Cıvaoğlu için şöyle ifade etti:

"Kimseye pusu kurmadı. Hep adil olmak için uğraştı. En yakın mesai arkadaşları burada. Güner ağabey, sadece Türkiye'deki gazeteleri okumazdı. Dünyadaki gazeteleri de öğleye kadar okumuş, bitirmiş olurdu. Ya gözümüzden kaçtıysa, diye bizim ikaz edenimiz olurdu. Hocaların en büyüğüydü bizim için. İnsanların en kıymetlilerindendi."

Son Yazma Arzusu

Şendir, Güneri Cıvaoğlu'nun son güne kadar yazmak istediğini ve hasta haliyle bile bunun sevincini yaşadığını ifade etti.

Cenaze Namazı Teşvikiye Camisi'nde

Törenin ardından Cıvaoğlu'nun cenazesi, cenaze namazı için Teşvikiye Camisi'ne götürüldü.

Beşiktaş'ta tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayata gözlerini yuman gazeteci Güneri Cıvaoğlu...

Beşiktaş'ta tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayata gözlerini yuman gazeteci Güneri Cıvaoğlu için Bağcılar'daki Milliyet gazetesi binası önüne tören düzenlendi. Törene, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, eski CHP genel başkanı Altan Öymen ile Demirören Medya çalışanları ve çok sayıda meslektaşı katıldı.

Kaynak: AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'den MGK öncesi kritik temas Hafta sonu hava nasıl olacak? Avukatlık asgari ücret tarifesi belirlendi İmamoğlu, gündem olan o fotoğrafı ilk kez yorumladı