Gazeteci Fulya Öztürk'ten Fatih Portakal'a tepki1! Zahmet etseydiniz de bültene çıkmadan önce haberi izleseydiniz

Gazeteci Fatih Portakal'ın canlı yayında meslektaşını azarlaması gündem oldu. Fulya Öztürk başta olmak üzere birçok gazeteciden Fatih Portakal'ın kibirli tavrına tepki geldi. Sevilen gazeteci Fulya Öztürk, Fatih Portakal'a "Zahmet etseydiniz de bültene çıkmadan önce haberi izleseydiniz." diyerek sert çıktı.

Muhalif gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV'de hazırlanan haberin dış sesini yapan meslektaşını canlı yayın azarladı. Portakal'ın küstah tavrı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Kibirli tavırları ve bir meslektaşını fırçalayışla tepki çeken Fatih Portakal'a bir çıkış da Fulya Öztürk'ten geldi.

FAtih Portakal
Fatih Portakal gazeteci arkadaşını canlı yayında azarladı

FULYA ÖZTÜRK'TEN FATİH PORTAKAL'A SERT TEPKİ

Son yılların sevilen gazetecilerinden Fulya Öztürk, meslektaşını canlı yayında fırçalayan Fatih Öztürk'e tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Öztürk, Yunanistan'daki seçim haberinin dış ses montajını yapan ekibi azarlayan Fatih Portakal'a "Zahmet etseydiniz de bültene çıkmadan önce haberi izleseydiniz." diyerek tepki gösterdi.

Gazeteci Fulya Öztürk'ten Fatih Portakal'a tepki1! Zahmet etseydiniz de bültene çıkmadan önce haberi izleseydiniz - Resim : 2

"EKRAN ÖNÜ HAVA CIVA"

Gazeteci Fulya Öztürk paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Adımı veriyorum bu bültene” diyorsunuz daha yayınlanan haberden haberiniz yok Demek ki yeteri kadar özverili çalışmıyormuşsunuz siz de. Ekran önü hava cıvaaaa. Haberi okuyan kızcağızz da ağlıyordur şimdi günah ya.

Fulya Öztürk'ten Fatih Portakal'a tepki
Fulya Öztürk'ten Fatih Portakal'a tepki
Reuters'ın Erdoğan'ı hedef alan operasyonuna AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Altılı masa ittifakı bitti MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı!