Gazeteci Fuat Kozluklu'dan Fatih Portakal hakkında flaş sözler! Fox TV’deki bir muhabirle etik ve evlilik dışı...!

Gazeteci Fuat Kozluklu, YouTube kanalında kendini hedef alan Fatih Portakal hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Kozluklu'nun sosyal medya hesabından yaptığı, "Fox TV’deki bir muhabirle etik ve evlilik dışı..! Neyse gün ola harman ola!" paylaşımı gündem olurken gözler Fatih Portakal'a çevrildi.

Gazeteci Fuat Kozluklu'dan Fatih Portakal hakkında flaş sözler! Fox TV’deki bir muhabirle etik ve evlilik dışı...!

YouTube kanalında gündemi değerlendiren Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, gazeteci Fuat Kozluklu'yu hedef aldı. Sosyal medya hesabından Portakal'a tepki gösteren Kozluklu'nun cevabı gündem oldu.

Gazeteci Fuat Kozluklu'dan Fatih Portakal hakkında flaş sözler! Fox TV’deki bir muhabirle etik ve evlilik dışı...! - Resim : 1

"ETİK VE EVLİLİK DIŞI..."

Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan gazeteci Fuat Kozluklu, Portakal'ın skandallarını sıraladı.

Kozluklu yaptığı açıklamada, "Youtube kanalında haysiyetten söz edip bana saldıran bu sunucu bozuntusu Fatih Portakal'a Soma Maden faciası yayınını nasıl kestiğini, Siyaset Çadırı’nda vatandaştan mikrofonu nasıl kaçırdığın, Fox TV’deki bir muhabirle etik ve evlilik dışı..! Neyse gün ola harman ola!" ifadelerine yer verdi.

Gazeteci Fuat Kozluklu'dan Fatih Portakal hakkında flaş sözler! Fox TV’deki bir muhabirle etik ve evlilik dışı...! - Resim : 2

Gazeteci Kozluklu'nun Twitter paylaşımındaki, "Fox TV’deki bir muhabirle etik ve evlilik dışı..!" ifadeleri gündem oldu.

Gazeteci Fuat Kozluklu'dan Fatih Portakal hakkında flaş sözler! Fox TV’deki bir muhabirle etik ve evlilik dışı...! - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani ile görüştü Merdan Yanardağ için tutuklama talebi! Kurban Bayramı namazı saatleri belli oldu! Diyanet il il bayram namazı saatlerini açıkladı Gazeteci Fulya Öztürk'ten Fatih Portakal'a tepki1!