Gazeteci Enver Aysever: Fetullahçıları kanala getiren kişi İsmail Küçükkaya

Gazeteci Enver Aysever, yayınladığı videosundaki ifadeleriyle dikkat çekti. Aysever, "Halk TV'ye Fetullahçı davadan dolayı yargılanan Ekrem Açıkel'in dışarıdaki siyasetçisini sonra söyleyeceğim ama oraya alınmasının aracılığını yapan kişi İsmail Küçükkaya. Yani Fetullahçıları kanala getiren kişi Küçükkaya. Onu da kimin getirdiğini iyi biliyoruz" diyerek Küçükkaya'nın fiilen Halk TV'yi yönettiğini iddia etti.

Gazeteci Enver Aysever, yayınladığı video ile skandal ifadelerde bulundu.

Aysever, videoda "Halk TV'ye Fetullahçı davadan dolayı yargılanan Ekrem Açıkel'in dışarıdaki siyasetçisini sonra söyleyeceğim ama oraya alınmasının aracılığını yapan kişi İsmail Küçükkaya. Yani Fetullahçıları kanala getiren kişi İsmail Küçükkaya. Onu da kimin getirdiğini iyi biliyoruz, bir. İkincisi İsmail Küçükkaya, HalkTV'yi fiili olarak yöneten kişi. Dolayısıyla Cafer onun emir erine dönmüş. Ee bir laf vardır o, onu bir yerde bulmuş diye. Şaşırdık mı, hayır. Bütün programlarda kim nereye oturacak, kim nereye gelecek diye siyasetçilerle iş birliği yapan Cafer'i pazarlayan Kemal beye "Bunu bir şey yapın" diyen kişi de bu. 15'in sabahı Kemal Bey kazandıktan sonra hepsine sırayla geleceğiz. Ama hepsine." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Temel Karamollaoğlu'na tepki: Yazıklar olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6284 açıklaması Cumhurbaşkanı'ndan Akşener'e: Hani Noter, hani kumar masası Dikkat et! Benim adım Tayyip