Gazeteci Cüneyt Özdemir'den muhalefete sert tepki! Yoksa Erdoğan kazanır diyerek oy isteme devri bitti

Cumhurbaşkanlığı seçiminde hezimete uğrayan muhalefetin başarısız politikalarına gazetecilerin tepkileri her geçen gün artmaya devam ediyor. Son olarak Cüneyt Özdemir, muhalefetin seçmeni kendi istedikleri adaya mecbur kılmasına tepki gösterdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, muhalefetin 'Erdoğan karşısındaki ve bizim seçtiğimiz adaya mecbur oy vereceksiniz' politikasını eleştirdi.

"O DEVİR ARTIK BİTTİ"

Halkın artık "hizmet ve gelecekte ne yapacaksın?" sorularına cevap istediğini dile getiren Özdemir, "Git Ekmeleddin'e ver, 'neden?' Erdoğan gelecek yoksa. Git Muharrem'e ver, 'neden?' Erdoğan gelecek yoksa. Git Kemal'e ver. Bir dakika, seçmeni ikna etmeni gerekir. Bu artık bitmiştir. Ama bu son seçim, bu stratejik seçim zırvaları da bitmiştir." dedi.

cüneyt özdemir muhalefete tepki
Gazeteci Cüneyt Özdemir

"KİMSENİN ERMİRERİ DEĞİLİZ"

Cüneyt Özdemir, yeni dönemde adayın vaatlerinin daha değerli olacağını vurguladı. "Bir şey mi söyleyeceksiniz? Gelsin kardeşim aday" diyen Özdemir, "Ne yapacak? Ben sandığa neden gideceğim? Ben bunu duymak istiyorum." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan'ı hedef göstererek seçmene dayatma yapan muhalefeti eleştiren gazeteci Cüneyt Özdemir, "Bu yaşadığımız normal bir şey değil. Git ona ver, git şuna ver. Biz kimsenin emireri değiliz, kimseyi koltuk sahibi yapmak için burada değiliz. Muhalefette böyle bir hava var? Neden, stratejik bir seçim, Erdoğan'a karşı bu kazanacak. Kazanacak da benim hayatımda ne değişecek? Dış politikada ne yapacak? Ben artık Erdoğan gitti kaldı hikayesini oylamak istemiyorum." şeklinde konuştu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir'den muhalefete sert tepki! Yoksa Erdoğan kazanır diyerek oy isteme devri bitti - Resim : 2

AK Parti MYK Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı İsveç'te PKK militanlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alçak saldırı! CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun toplanacağı tarih belli oldu Ankara'da Cumhurbaşkanı'nın katıldığı programda platform çöktü