Gazeteci Cüneyt Özdemir deprem felaketi ile ilgili AK Parti'nin çalışmalarını değerlendirdi

Deprem felaketi ile ilgili AK Parti'nin çalışmalarını değerlendiren Gazeteci Cüneyt Özdemir, "Şu anda çadırlarda yaşayan binlerce insan var ve bu insanlara umudu gösteren tek bir parti var o da AK Parti. 6'lı masada somut bir öneri yok." dedi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, TRHABER'de açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde hükümetin yaptığı çalışmalara değinen Özdemir, "Bu iş bitti, AK Parti kesin gidici diyenler var. O kadar emin olmayın. Şu anda çadırlarda yaşayan binlerce insan var ve bu insanlara umudu gösteren tek bir parti var o da AK Parti. 6'lı masa'da somut bir öneri yok." açıklamasında bulundu. 

Cüneyt Özdemir'in açıklamaları şöyle;

"Ben şunu görüyorum. Hükümet ardı ardına yeni şeyler açıyor yeni paketler gösteriyor. Evleri bir yılda bitireceğini iddia ediyor. Bir an önce acıları saracağız diyor. Birkaç gündür altını çizerek söylüyorum. Hatta arkadaşlarımız arasında bu iş bitti artık 'AK Parti kesinlikle kaybetti' diyenler var. Onlara 'emin olmayın' diyorum.

Şu anda çadırda yaşayan binlerce insan var. Bu insanlara umudu gösteren tek bir parti var oda AK Parti. Bir yılda evleri bitireceğini söylüyor. Bitirebilir mi? Bence hayır. Yani yüzde yüzünü bitiremez ama büyük çoğunluğunu bitirir. Ama yine de somut öneriyi AK Parti koymuş durumda. 6'lı masada somut bir öneri yok."

Denetimsizliği itiraf etti 6'lı masanın adayı pazartesi günü açıklanacak İlber Ortaylı'dan Celal Şengör gafıyla ilgili açıklama İzmir'de yeni fay hatları