Gazeteci Cem Küçük Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ al bütün oylar senin olsun dedi

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 depremlerinin ardından deprem özel yayınlarını sürdürüyor. Buket Aydın'ın deprem özel yayınında konuğu Gazeteci Cem Küçük. Küçük ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın deprem bölgesindeki Suriyelileri hedef alan söylemleri konuşuldu. Küçük Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ "al bütün oylar senin olsun" dedi.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 depremlerinin ardından deprem özel yayınlarını sürdürüyor.

Buket Aydın'ın deprem özel yayınında konuğu Gazeteci Cem Küçük. Küçük ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın deprem bölgesindeki Suriyelileri hedef alan söylemleri konuşuldu.

Gazeteci Cem Küçük Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ al bütün oylar senin olsun dedi - Resim : 1

ÖZDAĞ SURİYELİ SIĞINMACILARI HEDEF GÖSTERİYOR
Özdağ deprem felatinin yaşandığı illerimizde Suriyeli sığınmacılar yağma yapıyor sözleri sıkça eleştirildi. 

AL BÜTÜN OYLAR SENİN OLSUN
Küçük, Aydın'a Özdağ sözlerine ilişkin şu yorumda bulundu:

Türkiye'deki 3.5 milyon Suriyeli zan altında kalıyor. Orada Türk vatandaşları da yağma yapıyor. Ama bütün Türkler yapmıyor sonuçta.

Ülkede gergin bir ortam var. Psikoloji ne zaman düzelecek belli değil. Özdağ bunu nasıl düşünüyor? Al bütün oylar senin olsun. Bu kaba dil çok düşmanca. Hükümet de hukuken bunun önüne geçmeli.

Özdağ'ın bu sözlerinin ardından bir kişi birini vurur. Ardından da toplumsal infial olayları yaşanır.

Onlarca kişiye mezar olmuştu! Hasan Can Alpargün ve Hasan Alpargün Kıbrıs'a kaçtı iddiası... Depremin ardından 6. günde de mucizeler gerçekleşiyor! 128 saat sonra Hatay'da bir bebek kurtarıldı! Bakan Karaismailoğlu eleştirilere fotoğraflı yanıt verdi