Gazeteci Can Ataklı, 6'lı masanın adayı seçilirse 9 bin kişiyi ilk gece görevden alacaklarını iddia etti

Gazeteci Can Ataklı, 6'lı masa ile ilgili çok etkili bir kişi ile konuştuğunu, bu konuşmada 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının seçilir seçilmez 9 bin kişiyi ilk gece görevden alacağını iddia etti.

Gazeteci Can Ataklı, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının seçilmesi halinde çıkaracağı ilk kararnameyle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Ataklı, 6'lı masaya yakın çok etkili bir isimle konuştuğunu belirterek, MİT müsteşarları, emniyet müdürleri, valiler, bürokratlar, kuvvet komutanları gibi kritik mevkilerin bir gecede boşaltılarak yerlerine hemen 9 bin kişinin atanacağını ifade etti.

İşte Can Ataklı'nın açıklamaları;

"Geçenlerde çok etkili biri ile görüştüm. 6 'lı masanın çalışmalarını da tek tek yakından biliyor. 'Şu anda 9 bin kişilik liste hazır' dedi. Cumhurbaşkanının kararname çıkarma ve iptal etme yetkisi var."

"TEMMUZ 2018'DEN İTİBAREN TÜM ATANANLAR GÖREVDEN ALINACAK"
O gece 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı göreve gelirse 1 numaralı çıkaracağı kararname, Temmuz 2018'den itibaren yapılan bütün atama kararları iptal edilecek. 2'nci kararname ile boşalan makamlara şu isimler atanmıştır denilecek. 9 bin kişilik liste... Rektörler, MİT, teşkilatlar, bürokrasi, bakanlıkların üst düzey yöneticileri, emniyet teşkilatına adamlar atanacak."

Uğur Dündar Kemal Kılıçdaroğlu'na 'aday mısınız?' diye sordu O şoförlere ehliyette yaş sınırı düşürüldü Zübeyde Hanım'ın vefatının 100. yılı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi