Fransız Le Point: Erdoğan'ın zafer yürüyüşünü kim durduracak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha Avrupa basınında manşet oldu. Fransız Le Point dergisi Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Zafer yürüyüşünü kim durduracak?" başlığıyla haber yayınladı. Söz konusu haberde "Ankara'nın hakimiyet kurma ve bölgeyi yeniden şekillendirme arzusu büyük bir hızla ilerliyor" ifadelerine yer verildi.

Fransız Le Point: Erdoğan'ın zafer yürüyüşünü kim durduracak?

ABD ve Avrupa'daki diplomasi trafiği ile Azerbaycan'ın Karabağ zaferi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Avrupa'da manşetlere taşımaya devam ediyor.

Fransız Le Point: Erdoğan'ın zafer yürüyüşünü kim durduracak? - Resim : 1

Fransız Le Point dergisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasi gücüne dikkat çekti.

Le Point dergisi, "Erdoğan'ın zafer yürüyüşünü kim durduracak?" başlığını attı.

Fransız Le Point: Erdoğan'ın zafer yürüyüşünü kim durduracak? - Resim : 2

Türkiye'nin Turan ülküsüne de dikkat çekilen yazıda "Dağlık Karabağ'daki Ermenilerin teslim olması, Türkiye'nin milliyetçi bölgesel hakimiyet projesine giden yolda yalnızca bir adımdır." ifadelerine yer verildi.

Fransız Le Point: Erdoğan'ın zafer yürüyüşünü kim durduracak? - Resim : 3

Türkiye'nin küresel ve bölgesel gücüne de "Ankara'nın hakimiyet kurma ve bölgeyi yeniden şekillendirme arzusu büyük bir hızla ilerliyor." ifadeleriyle yer verildi.

Fransız Le Point: Erdoğan'ın zafer yürüyüşünü kim durduracak? - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye
Türkiye ABD ve İsrail'den TB3 yarışı CHP'de Kurultay tarihi belli oldu Uzman Eris varyantı için uyardı! Risk grubundakiler dikkat: Maske takın Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 'kentte hayat yok' eleştirilerine yanıt