Fransız Charlie Hebdo Dergisi'nden skandal deprem paylaşımı! "Tank göndermeye bile gerek yok"

Fransız Charlie Hebdo Dergisi, ülkemizde meydana gelen depremlerle alay eden skandal bir çizim yayınladı. Kahramanmaraş'taki 7,7 ve 7,6'lık depremlerin neden olduğu yıkıma atıfta bulunan Fransız dergisi, "Türkiye'de deprem! Tank göndermeye bile gerek yok" ifadelerini kullandı.

Fransız Charlie Hebdo Dergisi'nden skandal deprem paylaşımı! "Tank göndermeye bile gerek yok"

Kahramanmaraş'ta peş peşe meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık iki deprem 10 ilde etkili oldu. 1939'dan beri Türkiye'de gerçekleşen en büyük deprem birçok ilde yıkım getirdi.

Tüm dünya ülkemizde yaşanan acıları sarmak için, göçük altında kalan insanları kurtarmak için seferber olurken, Fransız Charlie Hebdo Dergisi küstah bir çizim yayınladı.

Daha önce Müslümanların inançlarına hakaret eden karikatürler yayınlayan Fransız Charlie Hebdo dergisi, alçak bir karikatüre daha imza attı.

Fransız Charlie Hebdo dergisi depremle alay eden provokatif bir karikatürü 'Günün çizimi' olarak yayınladı.

Tüm dünyanın yardım için harekete geçtiği bugünlerde insanlıktan uzak bir çizim yayınlayan Fransız Charlie Hebdo dergisi, yıkık binaları resmederek, 'Türkiye depremi' ibaresine yer verdi ve yorum olarak "Tank göndermeye bile gerek yok" yazdı.

Küstah karikatür derginin Twitter hesabından da yayınlandı.

Fransız Charlie Hebdo Dergisi'nden skandal deprem paylaşımı! "Tank göndermeye bile gerek yok" - Resim : 1

Depremde kaç kişi vefat etti? 7 Şubat Salı uçak seferleri iptal edildi mi? Ağır iş makineleri için çağrı! En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?