Fransa Sinema Sanatları ve Teknikleri Akademisi kesin konuştu! Hiçbir etkinliğimize katılamazlar

1975 yılından bu yana Fransa Sinema Sanatları ve Teknikleri Akademisi tarafından düzenlenen ödül töreninde bu yıl da ödüller sahiplerini bulacak. Fransa'nın Oscar'ı olarak nitelendirilen Cesar Film Ödülleri hakkında, Akademi tarafından açıklama yapıldı.

Fransa Sinema Sanatları ve Teknikleri Akademisi kesin konuştu! Hiçbir etkinliğimize katılamazlar

Fransa Sinema Sanatları ve Teknikleri Akademisi bu yıl yapılacak olan Cesar Film Ödülleri Töreni hakkında güzel bir noktaya değindi. Herkesi memnun edecek olan o hamle çok konuşuldu.

Fransa Sinema Sanatları ve Teknikleri Akademisi kesin konuştu! Hiçbir etkinliğimize katılamazlar - Resim : 1

HÜKÜM KESİN OLSUN YA DA OLMASIN KATILAMAZLAR
Yapılan açıklamaya göre Cesar Film Ödülleri Töreni'ne, hakkında taciz iddiasıyla soruşturma açılan ve hüküm giyen kişiler katılamayacak. Tören ile alakalı olarak Akademi tarafından, "Mağdurlara saygı nedeniyle (iddianame veya kesinleşmemiş mahkumiyet durumunda bile), şiddet eylemleri nedeniyle adalet tarafından suçlanan ya da suçlanacak kişilerine öne çıkarılmamasına karar verildi." şeklinde açıklama yapıldı.

Fransa Sinema Sanatları ve Teknikleri Akademisi kesin konuştu! Hiçbir etkinliğimize katılamazlar - Resim : 2

SADECE TÖRENE DEĞİL HİÇBİR ETKİNLİĞE GELEMEZLER
Aynı zamanda, hapis cezasıyla cezalandırılabilecek, özellikle cinsel veya cinsiyetçi nitelikteki şiddet eylemlerine yönelik bir kesinleşmiş ya da kesinleşmemiş suçu bulunanlar törene ve hatta Cesar Akademisi tarafından düzenlenen hiçbir etkinliğe davet edilemeyeceği yönünde açıklama yapıldı.

Fransa Sinema Sanatları ve Teknikleri Akademisi kesin konuştu! Hiçbir etkinliğimize katılamazlar - Resim : 3

Kaynak: DHA

Özel hastalıklar nedeniyle cezalar hafifletilecek Öğretmen maaşları ne kadar olacak? Zamlı polis maaşı ne kadar olacak? Çocuk istismarcısına tekrar gözaltı