Filistin'e Boyanmak sergisi Üsküdar'da açıldı

Üsküdar'da açılan 'Filistin'e Boyanmak' sergisi, gençlerin Kudüs hakkında bilgi edinmelerini hedefliyor.

Filistin'e Boyanmak sergisi Üsküdar'da açıldı

Uluslararası Genç Derneği tarafından organize edilen Beytülmakdis Elçileri Projesi çerçevesinde "Filistin'e Boyanmak" adlı sergi Üsküdar Valide-i Cedid Camii'nde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Gençlerin Eserleri Sergilendi

Proje kapsamında staj yapan gençlerin eserlerinin yer aldığı sergi, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen projede, 15-29 yaş arası gençlere yönelik 7 aylık kapsamlı bir eğitim programı uygulanıyor.

Kudüs Bilinci ve Eğitim

Proje, teorik eğitim (4 ay) ve staj süreci (3 ay) olmak üzere iki aşamadan oluşmakta. Bu süreçle birlikte katılımcı gençlerin Kudüs ve çevresinin tarih, kültür ve sosyo-politik yapısı hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları amaçlanıyor.

Ödüller ve Gelecek Hedefleri

Dernek Başkanı Yahya Uyar, katliamlar ve mücadelelerin sivil toplum kuruluşlarının önceliklerinden biri olduğunu, bu bağlamda eğitim ve staj projeleri aracılığıyla Kudüs bilincinin güçlendirilmesini sağlamakta olduklarını belirtti.

Beytülmakdis Elçileri Projesi'nin üçüncü döneminin mezunları, staj sürecini tamamladıktan sonra hazırladıkları raporlar ile değerlendirilecektir. Başarılı projelerin sahipleri, Beytülmakdis Elçisi unvanını kazanarak, ayrıca bir Kudüs ziyareti ödülüne de layık görülecekler.

Uluslararası Genç Derneği tarafından gerçekleştirilen "Beytülmakdis Elçileri Projesi" kapsamında "Filistin'e Boyanmak" adlı sergi Üsküdar Valide-i Cedid Camii'nde açıldı.

İsrail yanlısı avukatlardan UCM Başsavcısına baskı Otobüs şoförü hamile yolcuyu hastaneye ulaştırdı Engin Polat'a tahliye kararı! "Kamu personeliyim" dedi istediği olmayınca medya mensuplarına saldırdı