FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in son hali gündemde

FETÖ yayın organı Herkül, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in son halini paylaştı. Dolaşıma sokulan görüntülerde Gülen'in bakışlarındaki donukluktan demans yani bunama hastalığının ilerlediği anlaşılıyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nde iç kaos sürüyor.

15 Temmuz'da alçak bir darbe girişimiyle Türkiye'de idareyi ele geçirmeye çalışan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, milletin iradesinin kazanmasının ardından büyük bir sıkıntı yaşıyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in son görüntüsü gündem oldu.

SON GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

  • 1999'dan bu yana kaldığı örgüt merkezinden kaçırıldığı iddiası sonrası örgütün yayın organı, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in son görüntülerini paylaştı.
  • Bir araba içerisinde şoförü ile beraber görüntülenen Fetullah Gülen'in siyah kazak giydiği ve gözlerinin şiş olduğu görüldü.

FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in son hali gündemde - Resim : 1

  • Gülen'in bakışlarındaki donukluktan demans yani bunama hastalığının iyice ilerlediği anlaşılıyor.

FETÖ'CÜLERİN KENDİ İÇİNDE HESAPLAŞMA VAKTİ

  • FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, geçen aylarda FETÖ içindeki kavgayı ifşa etmiş ve örgütün Pensilvanya kampından çektiği video ile FETÖ elebaşının Pensilvanya’daki FETÖ kampından kaçırıldığını söylemişti.
  • Ebuseleme Gülen, FETÖ elebaşı Gülen öldükten sonra yerine geçeceği söylenen Mustafa Özcan ekibinin Pensilvanya kampının her yerine dinleme cihazları yerleştirdiğini ve bu sebeple Gülen'in "Uzun Cevdet" lakaplı Cevdet Türkyolu tarafından kaçırıldığını açıklamıştı.
Ticaret Bakanı Bolat'tan Isparta'da Esnafa 75 Milyon Lira Müjdesi Ankara Filistin Dayanışma Platformu'ndan Eygi Soruşturmasına Müdahillik Talebi Osmaniye'de otomobil kazası Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Kayseri'de konuştu