Fehim İsa'dan Suriye'deki olaylara ilişkin Türk halkına çağrı: Hataya hata ile karşılık vermemeliyiz

Son Dakika: Suriye devriminin sembol isimlerinden 2'nci Kolordu Komutanı Fehim İsa, Suriye’de Türkiye kontrolündeki bölgelerde meydana gelen olaylar ile ilgili “Hataya hata ile karşılık vermemeliyiz” dedi.

Fehim İsa'dan Suriye'deki olaylara ilişkin Türk halkına çağrı: Hataya hata ile karşılık vermemeliyiz

Kayseri'de Suriye uyruklu bir şahsın kız çocuğunu taciz etmesinin ardından Suriye'deki Fırat Kalkanı operasyonu ile Türk askerinin kontrol atlında tuttuğu bölgelerde Türk bayrağına yapılan saldırılar gündemi meşgul ederken Suriye kanadından açıklama geldi.

Suriye'deki gösteriler Türkiye'de bazı illerde tepki gösterilerine yol açmış, tansiyon yükselmişti.

Hatay, Gaziantep ve Kilis'te vatandaşlar sokaklara dökülerek eylem yaptı. Ellerinde Türk bayraklarıyla sokağa çıkan vatandaşlar, sloganlar atarak Suriyelilere ait iş yerleri ve araçlara zarar verdi.

“HATAYA HATA İLE KARŞILIK VERMEMELİYİZ”

Türkiye'de ve Suriye'de başlayan bu gerilim sonrası Suriye devriminin sembol isimlerinden II. Kolordu Komutanı Fehim İsa'dan açıklama geldi.

İsa, Suriye’de Türkiye kontrolündeki bölgelerde meydana gelen olaylar ile ilgili “Hataya hata ile karşılık vermemeliyiz” dedi.

Kaynak: İHA

Polis, Suriyelilerin evini basmak isteyen kalabalığı tek sözüyle durdurdu Kabine Toplantısı sona erdi Sağlık Bakanı görevine atanan Kemal Memişoğlu'ndan ilk açıklama Çevre Bakanı olarak atanan Murat Kurum'dan ilk açıklama