Fazıl Say milyonların sesi oldu! Sürekli korku pompalayan İstanbul depremi uyarına isyan etti: Anladık, öleceğiz

Ünlü piyanist Fazıl Say, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından uzmanların her gün çıkıp çıkıp İstanbul depremi ile ilgili korku pompalayan tahminlere ve uyarılara isyan etti. Say, milyonların sesi olduğu paylaşımında, "İstanbul depremi! İnsan, 1 kere ölür. Biz 1000 kere ölüyoruz, şu bitik psikolojide, şu çaresizlikte. Ne olacak?" dedi.

Fazıl Say milyonların sesi oldu! Sürekli korku pompalayan  İstanbul depremi uyarına isyan etti: Anladık, öleceğiz

Türkiye 11 şehri tabiri caizse enkaza çeviren Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için tüm gücüyle seferber olurken kahreden bir haber de Hatay'dan geldi.

KORKU POMPALANDI
Hatay'da 20 Şubat günü 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki deprem oldu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem haberlerinin ardından uzmanlar, İstanbul depremi için uyarılar yapmaya başladı.

Ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter hesabından İstanbul depremi hakkında yapılan uyarılara isyan etti.

"İNSAN, 1 KERE ÖLÜR, BİZ 1000 KERE ÖLÜYORUZ"
Say, Twitter hesabından şu sözleri dile getirdi:

''Daha bir deprem bitmeden bir diğeri başlıyor o da bitmeden bir sonraki konuşuluyor! Yeter! İstanbul depremi! İnsan, 1 kere ölür. Biz 1000 kere ölüyoruz, şu bitik psikolojide, şu çaresizlikte. Ne olacak? 5 günde 3 milyon bina depreme dayanıklı hale mi gelecek? Anladık! Öleceğiz.''

Fazıl Say milyonların sesi oldu! Sürekli korku pompalayan  İstanbul depremi uyarına isyan etti: Anladık, öleceğiz - Resim : 1

deprem İstanbul
Konya'da fay kırılırsa kaç büyüklüğünde deprem olacak? Uzmanı açıkladı! Bakan Yanık'tan refakatsiz çocuk açıklaması Depremde 'ölü' olarak kayıtlara geçti! Yaşadığını kanıtlamaya çalışıyor OHAL bölgesi için yeni karar: Kısa çalışma ödeneği!