Fatih Portakal'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na: Ahlaksız

Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde İstanbul’da DEVA Partisi’nin bazı ilçe başkanlarıyla gizlice görüştüğü ve CHP'de kadro vadettiği iddia edildi. Sunucu Fatih Portakal, yaşananları 'siyasal ahlaksızlık' olarak nitelendirip, "Kılıçdaroğlu’nun yaptığı siyasi etiğe hiç uygun değil. Yahu ders almadınız mı hala harakiri yapıyorsunuz. Bir insan dava arkadaşlarına ancak bu kadar kötülük yapabilir. Bu siyasal ahlaksızlıktır" dedi.

Fatih Portakal'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na: Ahlaksız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi'nin ilçe başkanlarına CHP'de kadro vadetti.

Kılıçdaroğlu'nun hafta sonu İstanbul'da DEVA Partisi’nin bazı ilçe başkanlarıyla gizlice görüştüğü iddia edildi.

DEVA'DAN TEPKİ

DEVA Partili isimlerin bu görüşmeden sonra partiden istifa edeceği ve bazı ilçe başkanlarının CHP’ye katılması karşılığında DEVA Partisi Esenyurt ilçe başkanı Halis Kahriman’a belediye başkanlığı verileceği ileri sürüldü.

Kılıçdaroğlu'nun 'Truva Atı' taktiğiyle düzenlediği operasyona ise DEVA Partisi'nden sert tepki geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, "Yazık. Yakışmadı Kemal Bey." sözleriyle Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

FATİH PORTAKAL: AHLAKSIZ

Sunucu Fatih Portakal, yaşananları 'siyasal ahlaksızlık' olarak nitelendirip, "Kılıçdaroğlu’nun yaptığı siyasi etiğe hiç uygun değil. Yahu ders almadınız mı hala harakiri yapıyorsunuz. Bir insan dava arkadaşlarına ancak bu kadar kötülük yapabilir. Bu siyasal ahlaksızlıktır." dedi.

Portakal açıklamasında şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu’nun birkaç gün önce DEVA Partililer ile bir araya gelmesi siyasi ahlaksızlık. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı siyasi etiğe hiç uygun değil. Partinin genel başkanına bile haber vermeden gidip onlarla bir araya geliyorsunuz. Onlarda da onur yok. Onlar da istifa edeceklermiş. Yahu ders almadınız mı hala harakiri yapıyorsunuz, sizi düşündüğüm yok ben CHP’yi düşünüyorum. Bir insan dava arkadaşlarına ancak bu kadar kötülük yapabilir. Siyasi etik olarak da hiç uygun değil siyasal ahlaksızlıktan bahsediyoruz. Kılıçdaroğlu’nun ne yapacağını ne vaatler vereceğini siz düşünün.
Marmara Denizi'nde deprem! Kazada yaralanan asker şehit oldu! Bahçeli talimat verdi! Bütün teşkilatlara genelge gönderildi Türkmenistan Devlet Başkanı Ankara'da!